Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

tzftw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin Demir
Cihazım
Xiaomi Mi Note
Konular
1
Telefonu iki haftadır kullanıyorum, genel olarak çok memnunum. Rootlayıp adaway, greenify ve link2sd kurdum. Kamerası ve performansı çok başarılı. En memnun olduğum özelliği pili. Dün sabah işe gitmeden önce şarjdan çıkardım ve şu an saat 17:50'de yüzde 17 gibi bir şarjı var.

Eksi olarak gördüğüm birkaç şey var. Arama ve sms uygulamaları xiaomi'nin değil google'a ait. Bunları kaldırıp xiaomi'nin kendi uygulamalarını kurunca sürekli hata veriyor. Her zaman açık ekran (always on display) eski telefonumda olup bunda olmayan bir özellik ve maalesef arıyorum. Bir de kablosuz şarj olsaydı güzel olurdu ama böyle de idare ediyoruz. Bir de spigen'in bu telefon için kılıf çıkarmasını bekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Xiaomi MI5 kullanicisiydim. Telefonda arizalar bas gosterince redmi note 9 pro ya gecis yaptim. Huaxing panel cikti cihaz. Simdilik bir sorun yok ekranda. 11.0.3 versiyon guncellemesini yaptim. Sistemde bazen bug cikabiliyor cihaz yeni oldugu icin. Bazende laglar olabiliyor. Insallah ilerleyen guncellemelerde sorunlar giderilir. Onun disinda pilden cok memnunum iki gunu rahat cikariyor. Yaklasik 10 saatte ekran suresi aliyorum. Kameralarda tatmin edici bence. Telefonda oyun vs oynarken kasma ve isinma yok. Su anda piyasaya gore uygun ve makul bir cihaz. Genel olarak deneyimlerim bu sekilde.

Melsmarvel

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melisa
Cihazım
note 9 pro 128
Konular
0
Daha 4 gün önce note 9 pro 128ligi aldım. Bataryası 5050 diye almıştım, pil ayarlarına bakınca kalan 40 saat gibi yüksek saatler görüyorum ama oyun oynamadığım halde 20 saatte falan yüzde 20ye düşüyor. Bugün 1 saat Skype kullandım yüzde 100den 80e düştü ve aşırı ısındı. Herkes için böyle mi yoksa benimki bir şekilde sorunlu mu

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Arkadaşlar merhabalar kardeşime telefon alacağım bu telefon da karar kıldım fikri olanda yardım edebilir mi 6g ram modelini alacağım piyasada redmi 9s s 6gb ram olan pro mu oluyor . Anlamadım valla 9s ile 9 Pro olayı nedir

Ekli dosyalar

• Redmi Note 9 Serisi.png
    Redmi Note 9 Serisi.png
    50 KB · Görüntüleme: 55
S

Silinen üye 107783

Guest
Xiaomi MI5 kullanicisiydim. Telefonda arizalar bas gosterince redmi note 9 pro ya gecis yaptim. Huaxing panel cikti cihaz. Simdilik bir sorun yok ekranda. 11.0.3 versiyon guncellemesini yaptim. Sistemde bazen bug cikabiliyor cihaz yeni oldugu icin. Bazende laglar olabiliyor. Insallah ilerleyen guncellemelerde sorunlar giderilir. Onun disinda pilden cok memnunum iki gunu rahat cikariyor. Yaklasik 10 saatte ekran suresi aliyorum. Kameralarda tatmin edici bence. Telefonda oyun vs oynarken kasma ve isinma yok. Su anda piyasaya gore uygun ve makul bir cihaz. Genel olarak deneyimlerim bu sekilde.

Hocam ekran panelinin nerede görüyoruz? Ve birde ben daha 8 saat ekranı gördüğümde şarj 16/17 seviyelerine düşmüş oluyor. Hatta hanımın zoruyla Hayday oynuyorum o oyunda bile kaydırma yaparken gezinirken hafiften kasıyor. Sizce nasıl bir sorun olabilir?

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hocam ekran panelinin nerede görüyoruz? Ve birde ben daha 8 saat ekranı gördüğümde şarj 16/17 seviyelerine düşmüş oluyor. Hatta hanımın zoruyla Hayday oynuyorum o oyunda bile kaydırma yaparken gezinirken hafiften kasıyor. Sizce nasıl bir sorun olabilir?
Ayarlardan teledon hakkında > tüm özellikler > çekirdek surumune 6 7 kez tıklayın bir menü açılacak ordan en yukardaki software infoya tıklayın tp version yazar orda huaxing veya tianma olarak gorebilirsiniz. Hocam diğer sorunuzla alakalı net bir bilgim yok oyunla alakalı optimizasyon sorunları, olabilir veya başka etmenler olabilir

S

Silinen üye 107783

Guest
Ayarlardan teledon hakkında > tüm özellikler > çekirdek surumune 6 7 kez tıklayın bir menü açılacak ordan en yukardaki software infoya tıklayın tp version yazar orda huaxing veya tianma olarak gorebilirsiniz. Hocam diğer sorunuzla alakalı net bir bilgim yok oyunla alakalı optimizasyon sorunları, olabilir veya başka etmenler olabilir

Tianma :(

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hocam bu cihazlar da tianma v2 panel kullanılıyor ghost screen olma ihtimalinin çok düşük olacağı iddia edilmiş. Bakalım doğru mu zamanla göreceğiz. Tianmalar için sıkıntı olan konu twrp üzerinde ekran kilitlendikten sonra oluyor. Oda çözülür diyelim zamanla :(

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Az önce kitabına uygun olarak bootloader başvuru yaptım 366 saat verdi. Markalarını da modellerini de başlarına çalsınlar telefonu kuzenime veriyorum ve Xiaomi macerasını sonlandırıyorum. Artık kullanmam bu markayı. Sanki şirketi ellerinden alacam. Zaten rom atınca banka uygulaması ve Netflix ayrı dert
Kaç tane kilit başvurusu yaptım 168 verdi hep. Neden bu kadar uzun verdi size anlamadım.

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Kaç tane kilit başvurusu yaptım 168 verdi hep. Neden bu kadar uzun verdi size anlamadım.
Bende anlamadım hocam. İlk marka çıktığından beri Xiaomi kullanırım, bootloader için de ilk defa dün başvuru yaptım. Daha önce arama uygulaması stock Xiaomi olduğu için ihtiyacım olmamıştı hiç. İşlemi yaptığım bilgisayar temiz yeni formatlı, hesabım eski mi account bana bu muameleyi yapıyorsa yerin dibine batsın ne diyeyim

Üst Alt