- Adım
- Engin Demir
- Cihazım
- Xiaomi Mi Note
- Konular
- 1
Telefonu iki haftadır kullanıyorum, genel olarak çok memnunum. Rootlayıp adaway, greenify ve link2sd kurdum. Kamerası ve performansı çok başarılı. En memnun olduğum özelliği pili. Dün sabah işe gitmeden önce şarjdan çıkardım ve şu an saat 17:50'de yüzde 17 gibi bir şarjı var.
Eksi olarak gördüğüm birkaç şey var. Arama ve sms uygulamaları xiaomi'nin değil google'a ait. Bunları kaldırıp xiaomi'nin kendi uygulamalarını kurunca sürekli hata veriyor. Her zaman açık ekran (always on display) eski telefonumda olup bunda olmayan bir özellik ve maalesef arıyorum. Bir de kablosuz şarj olsaydı güzel olurdu ama böyle de idare ediyoruz. Bir de spigen'in bu telefon için kılıf çıkarmasını bekliyorum.
Eksi olarak gördüğüm birkaç şey var. Arama ve sms uygulamaları xiaomi'nin değil google'a ait. Bunları kaldırıp xiaomi'nin kendi uygulamalarını kurunca sürekli hata veriyor. Her zaman açık ekran (always on display) eski telefonumda olup bunda olmayan bir özellik ve maalesef arıyorum. Bir de kablosuz şarj olsaydı güzel olurdu ama böyle de idare ediyoruz. Bir de spigen'in bu telefon için kılıf çıkarmasını bekliyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.