Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Bu telefon mi lite 10 modelinden güzel mi?
Mi note 10 lite daha pahalı 500 tl kadar. Amoled ekran dışında bir artısı yok. Kullanıcı yorumlarını okursanız kronik sorunları görürsünüz. Temiz ve kronik sorunu olmayan mi note 10 lite için 500 tl veririm fazladan.

ercaneren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
REDMI NOTE 9PRO
Konular
1
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aliexpress den kılıf almak istiyorum redmi note 9 pro için. ama aliexpress de 9 - 9s - 9 pro - 9pro max olmak üzere birsürü model var. bizim telefon 9 pro mu 9 pro max olarak mı geçiyor kestiremedim.

Teknolog_17

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
RedmiNote8Pro
Meslek
teknisyen
Konular
14
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aliexpress 9den kılıf almak istiyorum redmi note 9 pro için. ama aliexpress de 9 - 9s - 9 pro - 9pro max olmak üzere birsürü model var. bizim telefon 9 pro mu 9 pro max olarak mı geçiyor kestiremedim.
Note 9 pro ,pro max,ve 9s aynı ekran boyutuna sahip note 9 ekran olarak ufak

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
İmei atmak icin bootloader acildiginda L1 sertifikasi gidiyor mu? yani normalde netflix hd gosterirken l1 giderse sd olarak gostermesi lazim

Lionheart_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
4
Merhabalar, bir süre önce Note 7 vardı satıp, Note 9 Pro TR garantili olarak aldım ama maalesef yine sıkıntılı, yani bu işi beceremiyorlar, illa bir sorun olacak...

- Parmak izi ile ekranı açınca kısa yollar 3-5 saniye sonra geliyor.

- Arada herhangi bir uygulamadan (WhatsApp üzerinden linke tıklama) Chrome açmaya çalışınca donuyor, ancak komple menülerden çıkınca yeniden açabiliyorum.

- Hala sosyal medya kullanımda reklamları gizle dediğimde donma ya da sapıtma var.

- Ek olarak, Android kocaman ekranlı telefonda ki klavye teması rezalet, ufacık ekranlı IOS'ta acayip konforlu bir klavye var, yazması çok daha kolay, Android'de denemediğim klavye ve ayar kalmadı, maalesef yazım tam işkence, ya da bende sorun var.

Açıkçası And. yazlımı ve cihazları gerçekten de beş para etmez, yok rom kur yok onu kaldır bunu ekle vs. bunlarla uğraşmak zorunda mıyız !

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Merhabalar, bir süre önce Note 7 vardı satıp, Note 9 Pro TR garantili olarak aldım ama maalesef yine sıkıntılı, yani bu işi beceremiyorlar, illa bir sorun olacak...

- Parmak izi ile ekranı açınca kısa yollar 3-5 saniye sonra geliyor.

- Arada herhangi bir uygulamadan (WhatsApp üzerinden linke tıklama) Chrome açmaya çalışınca donuyor, ancak komple menülerden çıkınca yeniden açabiliyorum.

- Hala sosyal medya kullanımda reklamları gizle dediğimde donma ya da sapıtma var.

- Ek olarak, Android kocaman ekranlı telefonda ki klavye teması rezalet, ufacık ekranlı IOS'ta acayip konforlu bir klavye var, yazması çok daha kolay, Android'de denemediğim klavye ve ayar kalmadı, maalesef yazım tam işkence, ya da bende sorun var.

Açıkçası And. yazlımı ve cihazları gerçekten de beş para etmez, yok rom kur yok onu kaldır bunu ekle vs. bunlarla uğraşmak zorunda mıyız !

ios ile ayni para değil olacak o kadar.Xiaomi de romlarla ilgili bilginiz yoksa almadan iyice arastirmaniz gerekirdi.Samsung,huawei vs bunlarda romla pek ugrasmaniza gerek yok ama xiaomi genelde yazilimi hatasiz yapmiyor ufak tefek eksiklikler cikiyor.9 pro cok yeni bi cihaz ve yazilimi duzgun calismiyor zamanla duzeltilir

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
İkincil alanda google mesajlar uygulamasına 1. alandaki tüm mesajlarım gözüküyor nasıl engelleyebilirim bunu?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Uğraşmak zorunda değilim diyorsanız İPhone almanız gerekirdi. Aynı cihazı bende kullanıyorum. Tek kelime ile tam bir F/P canavarı benim gözümde.

Üst Alt