Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Yıllardır xiaomi kullanırım, gayet de memnunum, artı özellikler olması nedeniyle eu rom kullanırım. Ios kısıtlamaları kısıtlamalarını gördükçe iyiki Android kullanıyorum diyorum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lionheart_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
4
Arkadaşlar f/p olarak gördüğüm için bende bu marka ve modeli seçtim ama illa bir sorun çıkacak, daha önce Note 7 varken de mesela Instagram'da görüntülü konuşma sorunu vardı kamera pasifti, bir sene de çözüldü neredeyse, şuan da da söz ettiğim sıkıntıları var asla kusursuz bir cihaz değil bu kadar basit ve kabul edin bunu da.

Lionheart_34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nihat
Cihazım
Redmi Not 7
Konular
4
Uğraşmak zorunda değilim diyorsanız İPhone almanız gerekirdi. Aynı cihazı bende kullanıyorum. Tek kelime ile tam bir F/P canavarı benim gözümde.

Demek ki aynı standartta stabil/adam gibi çalışan cihaz üretmeyi başaramıyor, sizde sorun olmaması bu cihazda sorun olmadığı anlamına gelmiyor maalesef, sorun var ki insanlar bunları dile getiriyor.

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Merhabalar, bir süre önce Note 7 vardı satıp, Note 9 Pro TR garantili olarak aldım ama maalesef yine sıkıntılı, yani bu işi beceremiyorlar, illa bir sorun olacak...

- Parmak izi ile ekranı açınca kısa yollar 3-5 saniye sonra geliyor.

- Arada herhangi bir uygulamadan (WhatsApp üzerinden linke tıklama) Chrome açmaya çalışınca donuyor, ancak komple menülerden çıkınca yeniden açabiliyorum.

- Hala sosyal medya kullanımda reklamları gizle dediğimde donma ya da sapıtma var.

- Ek olarak, Android kocaman ekranlı telefonda ki klavye teması rezalet, ufacık ekranlı IOS'ta acayip konforlu bir klavye var, yazması çok daha kolay, Android'de denemediğim klavye ve ayar kalmadı, maalesef yazım tam işkence, ya da bende sorun var.

Açıkçası And. yazlımı ve cihazları gerçekten de beş para etmez, yok rom kur yok onu kaldır bunu ekle vs. bunlarla uğraşmak zorunda mıyız !
Dediklerinizin hiçbiri yok bende gayet stabil çalışıyor. Ayrıca Google klavyeyi hala yapamadılar aynı görüşteyiz.onun yerine swistkey kullanıyorum gayet iyi.

mushab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mushab
Cihazım
Galaxy grand pr
Konular
9
arkadaşlar bende garantisiz note 9 pro almayı düşünüyorum fakat aklımda iki soru var
1.) global sürüm olmasına rağmen türkiyeyle aynı anda mı güncelleme alıcak ?
2.)aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor rom vs ile ilgigili hiçbirşey bilmiyorum?

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
arkadaşlar bende garantisiz note 9 pro almayı düşünüyorum fakat aklımda iki soru var
1.) global sürüm olmasına rağmen türkiyeyle aynı anda mı güncelleme alıcak ?
2.)aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor rom vs ile ilgigili hiçbirşey bilmiyorum?
global sürüm daha hızlı güncelleme alır.Panel tipine bakın huaxing olsun forumda nasıl bakıldığı var.Aldığınızda sadece bootloader kilidini normal bir şekilde açın twrp falan atmayın yasal süre dolduğunda malum işi telefoncu yapar

mushab

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mushab
Cihazım
Galaxy grand pr
Konular
9
global sürüm daha hızlı güncelleme alır.Panel tipine bakın huaxing olsun forumda nasıl bakıldığı var.Aldığınızda sadece bootloader kilidini normal bir şekilde açın twrp falan atmayın yasal süre dolduğunda malum işi telefoncu yapar
turan gsmden alıcam öyle işlemler yapmama gerek var mı

hayati sorgulayan insan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
2
Daha öncesinde LG kullanıyordum android telefonların ekranında elimi üst taraftan aşağı doğru indirdiğimde aynı parlaklık ayarını elimizi kaydırarak ayarladığımız gibi ses ayarını da bu şekilde yapmak istiyorum. Telefonda bu özellik mevcut mu harici uygulama mı indirmek gerekiyor? Hangi uygulama iş görür?

PesimistzOmbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
?
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0

Merhaba ben de garantisiz aldım, görmeden aldım ama şansıma huaxing panel çıktı. BL kilidi için işlem yaptım yarın süre dolacak. Yasal süre dolduğunda diğer işlemi yapmayı düşünüyorum ancak global romdaki rehber ve sms uygulamasını beğenmiyorum, ayrıca stabilite sorunları var (chrome donması, ön kameranın uygulamalarda kötü göstermesi gibi) en azından rehber ve mesaj uygulamasını orjinaline çevirmek için orjinal rom atmak istesem twrp kurmama gerek var mı?

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Merhaba ben de garantisiz aldım, görmeden aldım ama şansıma huaxing panel çıktı. BL kilidi için işlem yaptım yarın süre dolacak. Yasal süre dolduğunda diğer işlemi yapmayı düşünüyorum ancak global romdaki rehber ve sms uygulamasını beğenmiyorum, ayrıca stabilite sorunları var (chrome donması, ön kameranın uygulamalarda kötü göstermesi gibi) en azından rehber ve mesaj uygulamasını orjinaline çevirmek için orjinal rom atmak istesem twrp kurmama gerek var mı?
romlar twrp ve fastboot rom olarak ikiye ayrılıyor. Eu rom işinizi görür ama global avrupa rom ile karıştırmayın. Xiaomi.eu olacak.Fastboot romu(.tgz uzantılı olan sanırım) bulursanız miflash ile flashlayın sanırım sorun olmaz ama forumda bir çok konu var araştırıp yapmanızı tavsiye ederim

Üst Alt