Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

egeboys0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fırat atik
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Bildirim Led o tek renk mi? Arkadaşa aldık tek renk gibi geldi bana. Bayramdan sonra bende alacağım benim için önemli Bi detay

PesimistzOmbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
?
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Bildirim Led o tek renk mi? Arkadaşa aldık tek renk gibi geldi bana. Bayramdan sonra bende alacağım benim için önemli Bi detay

Tek renk ve kendini belli etmiyor hoparlör ızgaralarının içine yerleştirmişler koymasalar da olurmuş o derece kalitesiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

romlar twrp ve fastboot rom olarak ikiye ayrılıyor. Eu rom işinizi görür ama global avrupa rom ile karıştırmayın. Xiaomi.eu olacak.Fastboot romu(.tgz uzantılı olan sanırım) bulursanız miflash ile flashlayın sanırım sorun olmaz ama forumda bir çok konu var araştırıp yapmanızı tavsiye ederim

BL kilidini açıp fastboot Endonezya romu attım, arama ve rehber uygulamaları geldi herhangi bir kaybım olmadı şuan için memnunum.

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
Tek renk ve kendini belli etmiyor hoparlör ızgaralarının içine yerleştirmişler koymasalar da olurmuş o derece kalitesiz.

BL kilidini açıp fastboot Endonezya romu attım, arama ve rehber uygulamaları geldi herhangi bir kaybım olmadı şuan için memnunum.
İçim gidiyor yüklemek için kendimi tutamıyorum.Brick korkusu var tabii

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Siyah ekranda ekranın sağ üst köşesinde bir mavilik oluyor aynı durum sizdede varmı kontrol edermisiniz

Ekli dosyalar

• VID-20200731-WA0015.mp4
    5,7 MB · Görüntüleme: 115

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Bu mavilik önemli mi bilen varsa cevaplarsa sevinirim

chronus16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MD
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
7
Kutudan çıkan Kılıf dışında ne kullanıyorsunuz? TR sitelerden almak istiyorum önerilerinizi beklerim

PesimistzOmbie

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
?
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
İçim gidiyor yüklemek için kendimi tutamıyorum.Brick korkusu var tabii

Fazla konuları okumadığım için brick konusunu aklıma bile getirmeden flash tool ile attım geçtim. Flash tool ayarlarında bir ayarı silmediğim için hata da aldım işlem sonunda ama neyseki sorun olmadı. Kendi rehber, mesaj ve arama uygulaması daha iyi gerçekten google uygulamalarından kurtulmak iyi oldu.

Chrome donma sorunum geçmedi yalnız, farklı tarayıcı kurdum. Gboard klavyeyi yavaş ve laglı bulduğumdan dolayı da xperia klavye kurdum. Şuan telefonla ilgili bir sıkıntım kalmadı her şey sorunsuz gidiyor, umarım böyle devam eder.

Siyah ekranda ekranın sağ üst köşesinde bir mavilik oluyor aynı durum sizdede varmı kontrol edermisiniz

Böyle bir sorun yok sizin cihazınızdan kaynaklı gibi görünüyor.

sefacyhn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 5s
Konular
2
Arkadaşlar telefonu alalı 3 gün oldu fakat.Şarj tüketimi kısmında hep en üstte temalar uygulaması oluyor.Bu normal midir yani launcher olarak mı geçiyor yoksa farklı bir durum mu söz konusu sizce?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-11-13-25-48-019_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-11-13-25-48-019_com.miui.securitycenter.jpg
    253,5 KB · Görüntüleme: 39

İntikam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İntikam
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro global QJZTRXM cihaz aldım miui 12 nasil indire bilirim twrp olmadan ayarlardan güncelleme paketini seçe tıklayarak nasil indire bilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Üst Alt