Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Merhaba arkadaşlar ;
Mi 5s telefonumu degistirmek istiyorum. Redmi note 8 pro ile 9 pro arasında kaldım. Enteresan bir şekilde note 8 pro antutuda daha yuksek puan alıyor.
Kullanımda da böyle midir? Mantik olarak 9 pronun daha iyi olmasi gerekirken sonuçlar neden böyle çıkıyor?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Merhaba arkadaşlar ;
Mi 5s telefonumu degistirmek istiyorum. Redmi note 8 pro ile 9 pro arasında kaldım. Enteresan bir şekilde note 8 pro antutuda daha yuksek puan alıyor.
Kullanımda da böyle midir? Mantik olarak 9 pronun daha iyi olmasi gerekirken sonuçlar neden böyle çıkıyor?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heriki telefonu da kullanan arkadaşlarım var ikisi de memnun. Bana görede ikiside çöp. Redmi k20 pro 128gb 8 gb ram li telefon kullanıyorum o yüzden olabilir. Bide note 8 pro nun andoroid 11 alamayacak dedikoduları var. Sizin tercihiniz artık formlarda epey kullanıcı yorumlarını takip edin öyle tercih yapın.

EfeKocaman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Arkadaşlar malum sarı sitede ikinci el 9t pro, k20 pro ilanlarındaki telefonların kaydı hep başka telefonların imei'si atılarak yapılmış. Bu şekilde telefon almak sakıncalı mı ? Ceza ve telefonun kapanma riski var mıdır ?

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar note9 pro baya sorunlu cihaz galiba kime baksam herkes bir yerinden şikayetçi telefonun

EfeKocaman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
Yeni note 9 pro aldım 2 gün önce. Genel olarak memnunum. Uygulama sesi şiddeti ve zil sesi şiddeti farklı ayarlanamıyor mu acaba ? Yani mesela zil sesi orta seviye kadar açmak istiyorum ama uygulamada sessiz olsun istiyorum. Iphone'da vardı bu özellik. Bu telefonda yok mu acaba ?

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Yeni note 9 pro aldım 2 gün önce. Genel olarak memnunum. Uygulama sesi şiddeti ve zil sesi şiddeti farklı ayarlanamıyor mu acaba ? Yani mesela zil sesi orta seviye kadar açmak istiyorum ama uygulamada sessiz olsun istiyorum. Iphone'da vardı bu özellik. Bu telefonda yok mu acaba ?
Şöyle bir ayar mı istiyorsunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-03-12-24-46-367_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-09-03-12-24-46-367_com.android.settings.jpg
    247,8 KB · Görüntüleme: 44

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Bende bugün alarak note 9 pro ya yükseldim A2 lite dan daha kurmadım işten çıkınca akşam kuracam bakalım eksi yönleri vs gece çekimine filan bakıcam.

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Android'de zaten böyle birşey yok, hiçbir zaman olmadı. Ayrı bir programla belki yapılıyordur bilmiyorum ama kendi özelliği olarak yok

Üst Alt