Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Yeni note 9 pro aldım 2 gün önce. Genel olarak memnunum. Uygulama sesi şiddeti ve zil sesi şiddeti farklı ayarlanamıyor mu acaba ? Yani mesela zil sesi orta seviye kadar açmak istiyorum ama uygulamada sessiz olsun istiyorum. Iphone'da vardı bu özellik. Bu telefonda yok mu acaba ?
Sizin dediğiniz gibi yokta titreşim efektleri var farklı olaylarda farklı titreşim sunuyor.

usdogantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
RN8PRO
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
1
önceki telefonum RN8 Proydu onda yaşamadığım bir kaç sorunu şimdiki telefonum RN9 Proda yaşadım güzel telefon ama bazen arama sırasında ekran komple kapanıyor bazen menü geç geliyor ve birkaç donma kasma sorunu yaşadım.Miui 12 bekliyorum inşallah onda o sorunları yaşamam

EfeKocaman

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efe
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
0
önceki telefonum RN8 Proydu onda yaşamadığım bir kaç sorunu şimdiki telefonum RN9 Proda yaşadım güzel telefon ama bazen arama sırasında ekran komple kapanıyor bazen menü geç geliyor ve birkaç donma kasma sorunu yaşadım.Miui 12 bekliyorum inşallah onda o sorunları yaşamam
Aynı durum bende de oluyor bazen yani arama sırasında ekran kararma sorunu. Uygulamalarda kasma donma yaşamadım henüz ama Lineage 2 Revolution oyununda kasma oluyor. Bu telefona sahip başka bir arkadaş hiçbir kasma yaşamadığını söylüyor. Bu biraz canımı sıkıyor. Belki dediğiniz gibi Miui 12'de sorun çözülür.
Bir de dokunmatikte genelde sorun olmasa da oyunda sanki algılamada sıkıntı var gibi yada kastığı için de oluyor olabilir.

usdogantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
RN8PRO
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
1
Aynı durum bende de oluyor bazen yani arama sırasında ekran kararma sorunu. Uygulamalarda kasma donma yaşamadım henüz ama Lineage 2 Revolution oyununda kasma oluyor. Bu telefona sahip başka bir arkadaş hiçbir kasma yaşamadığını söylüyor. Bu biraz canımı sıkıyor. Belki dediğiniz gibi Miui 12'de sorun çözülür.
Bir de dokunmatikte genelde sorun olmasa da oyunda sanki algılamada sıkıntı var gibi yada kastığı için de oluyor olabilir.
miui12 gelirse çoğu sorun biter diye tahmin ediyorum yazılımlar geldikçe hatalar azalır

MehmetSaykaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Note 9 pro
Konular
7
Merhabalar uzun zamandır note 9 pro kullanıpta tozlanma sorunu yaşayan yaşamayan var mı? Yeni note 9 pro aldım. Ona göre önlem alacağım teşekkürler.

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16

Yasiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
16
Qr kod okutmak çok zor yakınlaştırınca normal kamera da odaklamıyor sizde böyle bir sorun mevcut mu?

usdogantr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş DOĞAN
Cihazım
RN8PRO
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
1
1 aydır kullanıyorum şimdilik sorun yok.

endspeed

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
1
Red mi note 7 ki gibi ses kayıt işlemini halledebilir miyiz bootloader açmadan . Uygulamasını yüklemek yeterli rom atmadan

Üst Alt