- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 37
Hocam tel geldiği gün 1000 TL ye beraber çalıştığım arkadaşa sattım malesef.mi 6 yı satmayı düşünüyormusunuz?
Hocam tel geldiği gün 1000 TL ye beraber çalıştığım arkadaşa sattım malesef.mi 6 yı satmayı düşünüyormusunuz?
Hay Allah razı olsun. İlk defa bu kadar güzel bir dialer programı gördüm. Onlarca denedim buna hiç rastlamadım. Miui dialerden bile kat kat daha güzel. Teşekkürler tavsiye için.True phone uygulamasıno yükleyin kurtulun
Ben yanlarına ince bant cektim çalıştığım ortam baya tozlu. Bayada işime yaradı. Birde kamarayı kapata kılıf aldım (mercekleri açık olan). Şuan bir sıkıntı yok.
Aynısını bende yaptım 1.5mm selobant üzerine şeffaf arkada 4 delikli kılıf. Hem bantlar gözükmüyor. İnşallah çözüm olur belkide hiç toz almayacak ama ne olur ne olmaz.Ben yanlarına ince bant cektim çalıştığım ortam baya tozlu. Bayada işime yaradı. Birde kamarayı kapata kılıf aldım (mercekleri açık olan). Şuan bir sıkıntı yok.
bantı tam olarak nasil yapistirdiniz hocam zahmet olmazsa resmini atma sansiniz olur mu?Aynısını bende yaptım 1.5mm selobant üzerine şeffaf arkada 4 delikli kılıf. Hem bantlar gözükmüyor. İnşallah çözüm olur belkide hiç toz almayacak ama ne olur ne olmaz.
Benim aldığım kılıf şu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir