Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba mi 8se kullanıyordum satım şimdi redmi note 9 pro aldım böyle bir şey olamaz harika bir TLF mükemmel şarz inanılmaz. Yani bu kadar kesinlikle almak gibi bir niyetiniz varsa alın sorulara cevap veririm
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Temmuz sonu 1. aşama, muhtemelen ağustos sonu da 2. aşamaya güncelleme verilecek. Bizim telefonlara miui 12 dağıtılmaya başlanırsa EU, mirrom da rom yapmaya başlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben Redmi Note 9 Proya(joyeuse) EU miui11 stabil yükledim. Curtana(RN9S) twrpsini flaşlayıp magisk ile root yaptım. Şu an gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum. Root sonrası dolby digital kurdum hoparlör sesi süper oldu. Uyumlu gcam bulamadım o da sorun değil stock kamera uygulaması gayet başarılı.
Merhaba acaba şuan sarj durumu nedir telefonunuzun? Benim 4 gün olacak hiç bir şekilde beklenen performansı alamadım gün içinde bitiyor. Oyun vs de oynamıyorum
Hocam ben dün aldım cihazı. İlk gün eski telefondan aktarma ve sürekli kurulum, hesaplara giriş vb uğraştığım için ilk günü hiç göz önüne almıyorum. Yaklaşık 480 adet uygulama ciddi yük bindiriyor çünkü. Bu mesajı yazarken ikinci günüm saat 16:30 ve şarjım %65 şu anda. Sabah 9da prizden çektim dolu olarak. O saatten beri wifi, mobil veri BT her daim açık, oyun oynamadım video izlemedim full banka ve alışveriş uygulamaları kullandım yoğun olarak. Umarım bu fikir verir. Bana verdiği fikir, oyun ve video olmazsa iki günü götürür şeklinde
Hocam yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Bir yönetimi var sorunsuz kullanıyorum ama anlatılacak gibi değil. Yarın müsait bir zamanda nasıl yapıldığına dair detaylı konu açayım
Huaxing ghost touch, tianma ghost screen olur. IPS mps dinlemez redmi bu. Sözde bu sıkıntılardan dolayı firma yeni jenerasyon panel almış artık olmayacakmış. Ancak tianma paneller twrp de su koyverdi bile.
Dedikleri gibi ghost screen olmaması için Tianma panellerde yeniliğe gittilerse TWRP'de dokunmatiğin çalışmıyor olmasını anlayışla karşılamak lazım. TWRP içine Tianma'nın yeni nesil sürücüsünü koymak lazım ki (kabaca bu şekilde ifade edebildim) TWRP sorunsuz çalışabilsin diye düşünüyorum.
Gerek cihaz gerekse Tianma panel yeni olduğu için sorunsuz bir TWRP için bire süre daha beklemek lazım.
Hocam yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Bir yönetimi var sorunsuz kullanıyorum ama anlatılacak gibi değil. Yarın müsait bir zamanda nasıl yapıldığına dair detaylı konu açayım
Az önce kitabına uygun olarak bootloader başvuru yaptım 366 saat verdi. Markalarını da modellerini de başlarına çalsınlar telefonu kuzenime veriyorum ve Xiaomi macerasını sonlandırıyorum. Artık kullanmam bu markayı. Sanki şirketi ellerinden alacam. Zaten rom atınca banka uygulaması ve Netflix ayrı dert