Sohbet Redmi Note 9 Pro Kullanıcı Yorumları

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Güncelleme ne aşamada bilgisi olan var mı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Temmuz sonu 1. aşama, muhtemelen ağustos sonu da 2. aşamaya güncelleme verilecek. Bizim telefonlara miui 12 dağıtılmaya başlanırsa EU, mirrom da rom yapmaya başlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Redmi Note 9 Proya(joyeuse) EU miui11 stabil yükledim. Curtana(RN9S) twrpsini flaşlayıp magisk ile root yaptım. Şu an gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum. Root sonrası dolby digital kurdum hoparlör sesi süper oldu. Uyumlu gcam bulamadım o da sorun değil stock kamera uygulaması gayet başarılı.

Son düzenleme:

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Temmuz sonu 1. aşama, muhtemelen ağustos sonu da 2. aşamaya güncelleme verilecek. Bizim telefonlara miui 12 dağıtılmaya başlanırsa EU, mirrom da rom yapmaya başlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Redmi Note 9 Proya(joyeuse) EU miui11 stabil yükledim. Curtana(RN9S) twrpsini flaşlayıp magisk ile root yaptım. Şu an gayet stabil ve sorunsuz kullanıyorum. Root sonrası dolby digital kurdum hoparlör sesi süper oldu. Uyumlu gcam bulamadım o da sorun değil stock kamera uygulaması gayet başarılı.

Selamlar panel bilginiz paylaşabilirmisiniz.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Selamlar panel bilginiz paylaşabilirmisiniz.
Tianma panel hocam. Joyeuse cihazıma kurduğum curtana twrpsi ile ilgili ekleme yapayım.
Twrp de dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yok. Magisk ile root yaptım. Ancak EU romu zip olarak flaşlamak istediğimde twrp hata veriyor. Cihazınız curtana ama siz joyeuse romu flaşlıyorsunuz gibisinden bir hata alıyorum. Romu fastboot modunda kurup twrpden root yaptım. Tam uyumlu twrp çıkana kadar bununla idare edecez mecbur.

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Tianma panel hocam. Joyeuse cihazıma kurduğum curtana twrpsi ile ilgili ekleme yapayım.
Twrp de dokunmatikte herhangi bir sıkıntı yok. Magisk ile root yaptım. Ancak EU romu zip olarak flaşlamak istediğimde twrp hata veriyor. Cihazınız curtana ama siz joyeuse romu flaşlıyorsunuz gibisinden bir hata alıyorum. Romu fastboot modunda kurup twrpden root yaptım. Tam uyumlu twrp çıkana kadar bununla idare edecez mecbur.

Cevap için teşekkür ederim. Nasipse yarın kargo teslim edilecek, kendim mi note 3 kullanıyorum. Eşime de note 9 pro aldım. O zaman bootloader den sonra fastboot ile eu rom kurup daha sonra curtana twrp kuracağız. O zamana kadar kendi twrp si çıkar inşallah.

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Cevap için teşekkür ederim. Nasipse yarın kargo teslim edilecek, kendim mi note 3 kullanıyorum. Eşime de note 9 pro aldım. O zaman bootloader den sonra fastboot ile eu rom kurup daha sonra curtana twrp kuracağız. O zamana kadar kendi twrp si çıkar inşallah.
Umarım en kısa zamanda çıkar. Normalde ben asla başka telin twrpsi flaşlamazdım ama forumda bir arkadaş sağolsun risk alıp denedi ve çalıştığını yazdı. Bende denedim oldu sıkıntı olmadı. Kendi twrpsi ve custom romlar çıkana kadar idare eder bu şekilde

SwapheR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elber
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0

pronto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
XAOMI NOTE9 PRO
Konular
0
Arkadaşlar merhaba
3 gündür Note9 pro kullanıyorum.
Telefonda ekran kilidi olarak parmak izi şekil ve yüz tanıma açık kullanıyorum.
Telefonu açmak istediğimde Kulaklık alanını kapatmayınız uyarısı alıyorum.
Cep fonksiyonu açık ama ekranı kapatan hiçbir şey olmamasına ragmen bu hatayı alıyorum.
Telefonu resetlediğimde düzeliyor ama yarım saat sonra yine aynı.
Bence başka bir yazılım sorunu var.Bu hatayı vermesine sebep olacak bir durum yok.
Aynı durum başına gelen arkadaş var mı?

ugucum0202

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
37
Arkadaşlar merhaba
3 gündür Note9 pro kullanıyorum.
Telefonda ekran kilidi olarak parmak izi şekil ve yüz tanıma açık kullanıyorum.
Telefonu açmak istediğimde Kulaklık alanını kapatmayınız uyarısı alıyorum.
Cep fonksiyonu açık ama ekranı kapatan hiçbir şey olmamasına ragmen bu hatayı alıyorum.
Telefonu resetlediğimde düzeliyor ama yarım saat sonra yine aynı.
Bence başka bir yazılım sorunu var.Bu hatayı vermesine sebep olacak bir durum yok.
Aynı durum başına gelen arkadaş var mı?
Hangi romdasınız ve sürümü kaç hocam

pronto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
AHMET
Cihazım
XAOMI NOTE9 PRO
Konular
0
Cihazı orjinal aldığım gibi kullanıyorum.Herhangi bir rom atmadım.Beklediğimiz 12 versiyon güncelleme telefonuma hala gelmedi.Cihazı aldıgımda 11.01 idi
11.04 güncellemesini kendisi yaptı.
Sanırım yazılımlar stabil değil.İnşallah 12 ile hiç sorun kalmaz...

Üst Alt