Son 12 ayda sırayla Mi Max 2, Mi Max 3, Mi 9 Lite, Note 8 Pro ve son olarak Mı 9 Se kullandım. Mi 9 Se'i kibarlığı yüzünden LGS sınavı ödülü olarak çocuğuma hediye edeceğimden Note 9 pro aldım indirime girince.
Kullandığım cihazlarla kıyasladığımda uzak ara en hızlı ve stabil parmak izi okuyucu. Mi Max 3 ten sonra en büyük ekran. Yine Max2 max3 ten sonra en kapasiteli batarya. Çünkü 10 saati aşan ekran süresi alacağıma inanıyorum. 30 watlik hızlı şarjı, 512gb hafıza kartı desteği, Sorunsuz NFC, Kızılötesi, FM radyo, programsız belge tarama, ekran koruyucusu ve klasik olarak şeffaf kılıf. Diğer telefonlarda da çıktı ama bundaki kılıf kamerayi güçlü şekilde sarıyor ve koruyor. 2. Bir ekran koruyucu ve kılıf almadım.
Barındırdığı özelikler ve donanımı göz önüne alırsak 2900₺ - 3200₺ bandında en iyi fiyat performans telefonu olduğunu söyleyebilirim.
Tabi fikirlerim önceliklerim beklentilerimi baz alarak oluşturdum.
(NFC temassız Mobil ödeme yöntemiyle ayda 30-50₺ puan kazandığımı belirtmek isterim
Antalya'da yaşıyorum evde 4 değişik marka klimalar ve tvler, kızılötesi benim için büyük kolaylik)