Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Yok hocam riske girmedim bilgisayar bulduğum bir vakit rehberinizi uygulucam
Anladım hocam mıuı 12 çıkınca eu için onun içimde ayrı bir rehber hazırlıcam bu sefer resimli ve videolu anlatım düşünüyorum bakalım

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Anladım hocam mıuı 12 çıkınca eu için onun içimde ayrı bir rehber hazırlıcam bu sefer resimli ve videolu anlatım düşünüyorum bakalım
Teşekkürler hocam 12 yi sabırsızlıkla bekliyorum. Resimli ve videolu anlatım yaparsanız hem bana hemde forumdaki diğer pek çok arkadaşımızın işine yarar.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Teşekkürler hocam 12 yi sabırsızlıkla bekliyorum. Resimli ve videolu anlatım yaparsanız hem bana hemde forumdaki diğer pek çok arkadaşımızın işine yarar.
İnşallah onun için daha güzel bir rehber hazırlıcam

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Twrp 3.4.1b-joyeusefix.img yi adb ile yükledim Note 9 pro ya System has been destroyed oldu.Sonradan çalışan bir twrp yükleyince düzeldi.Yükleyeceklerin haberi olsun.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Twrp 3.4.1b-joyeusefix.img yi adb ile yükledim Note 9 pro ya System has been destroyed oldu.Sonradan çalışan bir twrp yükleyince düzeldi.Yükleyeceklerin haberi olsun.
Hocam twrp yi hangi amaçla kurdunuz bu verdiğim rehber eu rom kurulumu için sadece global endonezya vs romlarda bu twrp kurarsanız brick olur cihazınız bunu kurunca

Son düzenleme:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam merhaba romu yüklemek istedim dediğiniz şekilde kurulumu yaptım romu twrp üzerinden yükledim ama cihaz sürekli twrp den açılıyor yardımcı olursanız sevinirim

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam merhaba romu yüklemek istedim dediğiniz şekilde kurulumu yaptım romu twrp üzerinden yükledim ama cihaz sürekli twrp den açılıyor yardımcı olursanız sevinirim
Hocam pc kullanmadan mı kurulum yaptınız önce nasıl kurulum yaptığınızı en bastan bir anlatın sonra size yardımcı olalım insallah

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam pc kullanmadan mı kurulum yaptınız önce nasıl kurulum yaptığınızı en bastan bir anlatın sonra size yardımcı olalım insallah
Teşekkürler hocam kurulumu yaptım. Dün arkadaştan pc aldım yükledim yannız ben şöyle yükleme yaptım. Format data için yes dedim ardından cihazı kapatmadan hafıza kartindaki romu yukledim hemen ardindan advenceden root attım sorunsuz kuruldu. Daha önce romu kuruyodum cihazi root etmeden cihazı reboot edince bootloop a düşüyordu. Tekrardan teşekkürler şuan için memlunum internetten baktımda miui 12 bize hayal olabilirmis bende bu sebeble kurdum

Üst Alt