Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Mustixz91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi note2
Konular
5
Hocam direk fastboot atacak doysa yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resmi sitede eu 1.0.4.0 var fastboot moda onu kursam olurmu bı fark varmi

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam direk fastboot atacak doysa yokmu

Resmi sitede eu 1.0.4.0 var fastboot moda onu kursam olurmu bı fark varmi
Hocam malesef bu son sürümün fastboot dosyası yok paylaştılar ama cihazları bootloba soktugu için kaldırdılar olsaydı zaten bu açtığım rehbere gerek kalmazdı siz bilirsiniz ben ugrasmak istemiyorum diyorsanız direk 11.0.4 fastboot modunu kurabilirsiniz arada fark varmı derseniz tabiki var güvenlik güncellemesi son sürüm ve bana göre daha stabil bir durumda bundan önce 11.0.4 vardı kullandım onuda ama son sürümde eski versiyonda karsılastıgım sıkıntılar yok şarz süresi ve stabillik daha iyi yeni versiyonda seçim size kalmış artık

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Hocam tekrardan ellerinize sağlık.
Endonezya romu kurdum fakat twrp yada pitch Black recovery kurduğumda şiffre istemiyor hafızayı okumuyor. Hiç birşey yükleyemiyorum.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam tekrardan ellerinize sağlık.
Endonezya romu kurdum fakat twrp yada pitch Black recovery kurduğumda şiffre istemiyor hafızayı okumuyor. Hiç birşey yükleyemiyorum.
Hocam şifre olayı tamamen sizin kilit ekranına koydugunuz şifre ile alakalı kiliit ekranı için şifre pin koyun yeniden twrp ekranına dönün sifre istemesi lazım şifreyi girince verilerinizi okur ayrıca sunu unutmayın twrpler eu romla gerçekten nerdeyse sorunsuz şekilde uyumlu çalışıyor global romda veya hindistan endonezya romlarında problem çıkarıyor dediğimi bir deneyin olması lazım

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Hocam şifre olayı tamamen sizin kilit ekranına koydugunuz şifre ile alakalı kiliit ekranı için şifre pin koyun yeniden twrp ekranına dönün sifre istemesi lazım şifreyi girince verilerinizi okur ayrıca sunu unutmayın twrpler eu romla gerçekten nerdeyse sorunsuz şekilde uyumlu çalışıyor global romda veya hindistan endonezya romlarında problem çıkarıyor dediğimi bir deneyin olması lazım
Evet eu romda sorunsuz çalıştı hocam. Pin şifrem var ama recovery de girdiğimde şifre yanlış yazıyor. O yüzden verileri okumuyor. Root için magiski SD karta attım ve öyle kurdum ama çihaz bootloop oldu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Evet eu romda sorunsuz çalıştı hocam. Pin şifrem var ama recovery de girdiğimde şifre yanlış yazıyor. O yüzden verileri okumuyor. Root için magiski SD karta attım ve öyle kurdum ama çihaz bootloop oldu
hocam verdiğim rehberden sil baştan eu rom kurulumu yapın hiç uğraşmayın bence endonezya felan verdiğim magisk sadece error 7 hatası için geçerli direk o şekilde flashlarsanız olmaz rootu fix twrp ile kurmanız gerekmekte pitch black üzerinden kurdugunuz zaman bootlopa düşüyor cihaz

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Merhaba hocam bu twrp üzerinden yüklicez dimi birde romda ios teme var bu varsıyalan olarakmı geliyor yoksa sizmi yüklediniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba hocam bu twrp üzerinden yüklicez dimi birde romda ios teme var bu varsıyalan olarakmı geliyor yoksa sizmi yüklediniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam rehberde de verdiğim fix twrp ile kurulumu yapacaksınız bununla değil rehberde ki adımları takip.ederek kurulumu sağlayın bu
sizin twrp note 9s için benim verdiğim joyeuse fix uyumlu benim verdiğimi flaşlayın tema benim kendi özelleştirdiğim varsayılan olarak gelmiyor ekran görüntülerinde hangi özelleştirme kulalndıgım var market isimleri orda yazdıgı gibi benim gibi kombinasyon sağlarsanız aynı görüntüyü elde edersiniz

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam rehberde de verdiğim fix twrp ile kurulumu yapacaksınız bununla değil rehberde ki adımları takip.ederek kurulumu sağlayın bu
sizin twrp note 9s için benim verdiğim joyeuse fix uyumlu benim verdiğimi flaşlayın tema benim kendi özelleştirdiğim varsayılan olarak gelmiyor ekran görüntülerinde hangi özelleştirme kulalndıgım var market isimleri orda yazdıgı gibi benim gibi kombinasyon sağlarsanız aynı görüntüyü elde edersiniz
Hocam bende bilgisayar yokta bana direk benim twrp den flash yapabileceğim link verme şansınız varmı

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bende bilgisayar yokta bana direk benim twrp den flash yapabileceğim link verme şansınız varmı
Hocam diyorum ya bu sizdeki twrp ile kurulum olmuyor onunla ne twrp ne rom flashlayamazsınız bu twrp uyumsuz eu rom kurulumu için ama ben illa bi denicem diyorsanız sorumluluk size ait rehberde verdiğim pitch black twrp indirin onu direk depolama atıp flashlayın sonra gene rehberde verdiğim magisk indirin kurun ardından romu flashlayın ama bu yöntemle kurulum sağlmadım emin değilim olurmu olmazmı tamamen sizin tercihinize kalmış bir kaç arkadaş bu yöntemle kurulumu sağladı pitch black üzerinden kurdular romu ben şahsen denemedim hard brick olma şansı yok en fazla bootloba düşer cihaz oda kurtarılabilir zaten hocam eğer pitch black twrp kurabilirseniz yüksek ihtimal kurulumu sağlarsınız diye tahmin ediyorum bu sizin twrp den bi flashlayın kurarsa dediğim adımları uygulayın

Hocam diyorum ya bu sizdeki twrp ile kurulum olmuyor onunla ne twrp ne rom flashlayamazsınız bu twrp uyumsuz eu rom kurulumu için ama ben illa bi denicem diyorsanız sorumluluk size ait rehberde verdiğim pitch black twrp indirin onu direk depolama atıp flashlayın sonra gene rehberde verdiğim magisk indirin kurun ardından romu flashlayın ama bu yöntemle kurulum sağlmadım emin değilim olurmu olmazmı tamamen sizin tercihinize kalmış bir kaç arkadaş bu yöntemle kurulumu sağladı pitch black üzerinden kurdular romu ben şahsen denemedim hard brick olma şansı yok en fazla bootloba düşer cihaz oda kurtarılabilir zaten hocam eğer pitch black twrp kurabilirseniz yüksek ihtimal kurulumu sağlarsınız diye tahmin ediyorum bu sizin twrp den bi flashlayın kurarsa dediğim adımları uygulayın

Son düzenleme:
Üst Alt