Aynen hocam o bendede var maalesefÇıktığı gün temiz kurulumla kurdum hala batarya göstergesi sabitlemedi. Şarjdan sonra %3 5 patır patır iniyor, sonrasında normal hareket ediyor.
Yabancılarda yazmış sanıyorum güncelleme ile düzelirAynen hocam o bendede var maalesef
Bakalım hocam global güncellemesi bi gelsin inşallah gene güncellemeyi en son alan 9 pro olmazYabancılarda yazmış sanıyorum güncelleme ile düzelir
Hocam mıuı 12 henüz taze o yüzden sadece bizim cihaza has değil diğer cihazlardada şarj performans düşüşleri var mıuı 11 ilk çıktığında da böyleydi cok iyi hatırlarım sorundan problemden geçilmezdi zamanla düzelir merak etmeyin bakalım önümüzdeki güncellemelereBu şarj problemi hepimizde var sanırım. İlk format sonrası 2 gün dayanmıştı. Şimdi 26 30 saat arası gidiyor. Eskiden 2 günü geçerdi.
Uygulama pil optimizasyonu da etkin bir çok uygulamada.
Yakında güncelleme gelir büyük ihtimal.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende batarya süresinde bir problem yok ama gösterge dengesiz hareket ediyor sadece. Acc ile 30-80 arası şarj yapıyorum sadece. Ortalama tüketimden güne vurum miui 11 süresi ile aynı. Sadece 80 de şarjdan kesince 79 78 hemen oluyor sonra bir süre 77 kaldıktan sonra normal oluyor.Bu şarj problemi hepimizde var sanırım. İlk format sonrası 2 gün dayanmıştı. Şimdi 26 30 saat arası gidiyor. Eskiden 2 günü geçerdi.
Uygulama pil optimizasyonu da etkin bir çok uygulamada.
Yakında güncelleme gelir büyük ihtimal.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
magisk acc ile mi limitledin şarjı? baya bir araştırdım ben bunu. telefonların pil şarj kontrol sistemleri zaten otomatik pil sağlığını korumaya yönelik önlemler alıyor. Bu çok tartışmalı bir konu aslında. Neden ihtiyaç duydun buna?Bende batarya süresinde bir problem yok ama gösterge dengesiz hareket ediyor sadece. Acc ile 30-80 arası şarj yapıyorum sadece. Ortalama tüketimden güne vurum miui 11 süresi ile aynı. Sadece 80 de şarjdan kesince 79 78 hemen oluyor sonra bir süre 77 kaldıktan sonra normal oluyor.
eu rom candır can bariz sıkıntılar var ama olsun en iyisi bu kim ne derse desinHocam mevzu global değil mıuı 11 ve 12 arasındaki bariz fark globalle eu romu kıyaslarsanız eu rom her türlü tokatlar global romu zaten dediğim gibi mıuı 12 den kaynaklı şarj problemi eu rom mıuı 11 yada yeniden global mıuı11 sürümüne dönebilirsiniz
magisk acc ile mi limitledin şarjı? baya bir araştırdım ben bunu. telefonların pil şarj kontrol sistemleri zaten otomatik pil sağlığını korumaya yönelik önlemler alıyor. Bu çok tartışmalı bir konu aslında. Neden ihtiyaç duydun buna?