Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Malik Şah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Global IMEI atılmış Note 9 Pro kullanıyorum. TWRP üzerinden ne yaptıysam kuramadım MIUI 12 yi. Global rom var bende. Şuan yapmam gereken adımlar bunlar mı? IMEI'm silinmeden. Bu yöntemle MIUI 12 kurabilir miyim? Ve de şuan bende yüklü olan twrp sürümü 3.4.1b-530. güncellemem, yeniden kurmam gerekir mi yoksa bu twrpden mi devam etmeliyim. Kararlı eu roma geçişimde mümkündür değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Burda. FastFastboot romunu indirin mi flash tool ile ile kurulum yapın sag altta Clean all secenegini tıklayın kurulumu tamamlayın

aryyyy51

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
0
Bende şuanda PC yok fakat pcsiz deneyecem twrp var zaten sadece pitch black ve rom yukluycem bı sikinti olurmu

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba arkadaşlar. Global IMEI atılmış Note 9 Pro kullanıyorum. TWRP üzerinden ne yaptıysam kuramadım MIUI 12 yi. Global rom var bende. Şuan yapmam gereken adımlar bunlar mı? IMEI'm silinmeden. Bu yöntemle MIUI 12 kurabilir miyim? Ve de şuan bende yüklü olan twrp sürümü 3.4.1b-530. güncellemem, yeniden kurmam gerekir mi yoksa bu twrpden mi devam etmeliyim. Kararlı eu roma geçişimde mümkündür değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu rehberdeki tüm adımları en bastan uygulayarak eu roma geçiş yapabilirsiniz hiç birşey olmaz ama en bastan bütün adımları uygulayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuanda PC yok fakat pcsiz deneyecem twrp var zaten sadece pitch black ve rom yukluycem bı sikinti olurmu
Olmaz kardeşim bu rehber ile kurabilirsiniz pitchblack flashlayın ardından romu kurun

Son düzenleme:

burak058

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak bogazk
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
8
miu yazısında kaldı acaba neyi yanlış yaptım dosya hatalı olsa yüklerken hata verirdi note9 pro telefonum joyuse diye biliyorum acaba orda mı yanlışlık var kaldı valla açılmıyor

miu yazısında kaldı acaba neyi yanlış yaptım dosya hatalı olsa yüklerken hata verirdi note9 pro telefonum joyuse diye biliyorum acaba orda mı yanlışlık var kaldı valla açılmıyor
hiç açılmıycak sandim çok bekledim nihayet açıldı hatta bu açılana kadar eski romu yükledim

Son düzenleme:

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

hiç açılmıycak sandim çok bekledim nihayet açıldı hatta bu açılana kadar eski romu yükledim
Bir sıkıntı yok demi hocam

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21

:D :D

yusufziyakucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
0
Bir sıkıntı yok demi hocam
aslan bey , fastboot modda pc telefon dahili hafızayı görmüyor ( buna çözümünüz varsa çok sevinirim ) twrp yükleyip pitch blacke geçip oradan romu yükleyeceğim.. aygıt yöneticisinden driver çözümünü denedim olmadı. acaba ptp yani telefon pc arası sadece foto paylaşımını açabilirsem oraya zipleri atarsam yapabilir miyim şimdi hard reset attım

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
aslan bey , fastboot modda pc telefon dahili hafızayı görmüyor ( buna çözümünüz varsa çok sevinirim ) twrp yükleyip pitch blacke geçip oradan romu yükleyeceğim.. aygıt yöneticisinden driver çözümünü denedim olmadı. acaba ptp yani telefon pc arası sadece foto paylaşımını açabilirsem oraya zipleri atarsam yapabilir miyim şimdi hard reset attım
ptp modunda dosya ataamzsınız cihaza ama fastbotta görmemesi tamamen driverla alakalı bir durum hocam pcdeki driverların sorunsuz olması lazım

yusufziyakucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
0
ptp modunda dosya ataamzsınız cihaza ama fastbotta görmemesi tamamen driverla alakalı bir durum hocam pcdeki driverların sorunsuz olması lazım
tüm driverleri yükledim ,önerdiğiniz driver bağlantılarından indirme ve repair işlemi yaptım hala görmüyor

Üst Alt