Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberRedmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
hocam netfilx olayına cok takılmayın googledan apk olarak indirip kurabilirsiniz root olmadan normalde gözükür ama temiz kurulym yapmanız lazım sanırım bunun için
hocam netfilx olayına cok takılmayın googledan apk olarak indirip kurabilirsiniz root olmadan normalde gözükür ama temiz kurulym yapmanız lazım sanırım bunun için
kardeşim neyi ispatlamaya çalışıyon eu rom custom romdur eea rom stock romdur eu rom custom rom olup global versiyonu düzenleyip bizlere sunuyor yani kod adı oalrak global versiyon kod adı altında veriyor romu bizlere bilmem anlatabildim mi bu rom avrupa yani eea rom değil eu rom geliştiriclieri tarafından geliştirilen custom rom lütfen araştırma yapmadan bilip bilmeden yorum yapmayınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkdaş kendince şov yapımaya çalışıyor sanırım hocam bize akıl veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sevindim hocam sorun yaşayan arkdaşlara bunu tavsiye edicem
Hayır şaka degil global romdan euya gectim gectigimden beri şarjı konusundan diger romlara fark koyar ve diger romlara bakarsan harbiden eunun hepsinden farkı var fotograflar orda bak kendinle kıyasla işte görünenler burda sende atta görelim bi seninkini
Hayır şaka degil global romdan euya gectim gectigimden beri şarjı konusundan diger romlara fark koyar ve diger romlara bakarsan harbiden eunun hepsinden farkı var fotograflar orda bak kendinle kıyasla işte görünenler burda sende atta görelim bi seninkini