- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Redmi Note 9PRO
- Konular
- 5
Root attıktan sonra ram 3.6gb a yükseldi . Ram sorunu yaşayan root atsın arkadaşlar.
nasıl root atılırRoot attıktan sonra ram 3.6gb a yükseldi . Ram sorunu yaşayan root atsın arkadaşlar.
Hocam magisk manager dan magisk zip dosyasını indirin ardından twrp den dosyayı seçip yükleyinnasıl root atılır
Ayarlardan şifre ve güvenliğe girin yetkilendirme iptalini seçin ordan sim etkinlestirme servisini kapatınabi sim etkinleştirme nasıl iptal ediliyor sürekli tl kesiyor
eu rom tavsiye ederim kesinlikle deneyinArkadaşlar endonezya rom dan bu roma geçmemi önerir misiniz? endonezya rom sanki fazla pil harcıyor gibi. ayrıca 'tek el modu' stabil çalışmıyor. Yine, performansı da tatmin edici değil gibi
hocam hiç ugrasmayın rehberden sil bastan birinci adımdan itibaren temiz kurulum yapınHocam ben bağlanacak bölümler PitchBlack programında yanlış seçtim sürekli açılışta PitchBlack geliyor. Bağlanacak bölümler ne olması lazım sıfırdan kurmak için?
hocam root yapalım mı yaparsak faydası zararı nedireu rom tavsiye ederim kesinlikle deneyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam hiç ugrasmayın rehberden sil bastan birinci adımdan itibaren temiz kurulum yapın
hocam root bir zevki işlem yani zarara bankacılık vs uygulamaları sıkıntı çıkarır safetynet çalışmaz temassız ödeme yapamazsınız netflix uygulama markette gözükmez vs vs faydası desen yani daha fazla özelleştirme mod vs için cok faydası varhocam root yapalım mı yaparsak faydası zararı nedir
hocam root bir zevki işlem yani zarara bankacılık vs uygulamaları sıkıntı çıkarır safetynet çalışmaz temassız ödeme yapamazsınız netflix uygulama markette gözükmez vs vs faydası desen yani daha fazla özelleştirme mod vs için cok faydası var