Hocam benim telefon a uygun rom yok galibadirek 9 a bunlar olmaz her modelin kendlne göre kod adı var burdaki ni kuramazsın cihaz hard brick olur cihaza uygun olanı bulup kurmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temiz kurulum yapmanız lazım
Ayarlar/Şifreler&Güvenlik/Yetkilendirme ve iptal/Burada Xiaomi SIM Etkinleştirme Hizmetinin işaretini kaldır, bir daha etkinleştirmeye çalışmayacak.Xiaomi Sim Kart Etkinleştirilemedi Hatası Çözümü nedir
Hocam etkinleştirme yapamıyormuyuzAyarlar/Şifreler&Güvenlik/Yetkilendirme ve iptal/Burada Xiaomi SIM Etkinleştirme Hizmetinin işaretini kaldır, bir daha etkinleştirmeye çalışmayacak.
custom rom yani geliştiriciler tarafından yapılmıştır bu rom güncellemeler otadan gelir kurulumu twrpden yaparsınızHocam kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum bu eu rom Xiaomi nin resmi romu mu acaba yani xiaominin kendi yaptığı rommu yoksa geliştiricilerin yaptığı bir rom mu ve bu romu yükledikten sonra güncellemeleri ota ile mi yoksa twrp üzerinden mi yapacağız
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam öyle bir sorun mevcut değil ama bilmiyorumHocam WhatsApp kişiler sürekli siliniyor sebebi nedir
malesef kalkmıyor hocamArkadaşlar konuyla bağlantısız ama bulamadığım için yazıyorum yukarıdaki şebeke kısmını wifinin yanında olanı bildirim ekranından kaldırabiliyor muyuz
çözüm basit hocam ayarlar-uygulamalar-uylamaları yönet-watsapp-izinler kısmına girin orda kişileri okuma kısmına izin verin aynı zamanda kişileri değiştirme ve silmeyede izin verin sorununuz çözülüraslan568 hocam sizde de WhatsAppta bulunan isimler bir süre sonra siliniyor mu? Bende sürekli siliniyor WhatsApp da isimler yenile deyince geliyor ama bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor ayarlardan WhatsApp hesap kaldırma ve kişileri tekrar sekronize ettim ancak gene aynısı oluyor çözüm yolunu biliyor musunuz
Hocam kurulum anlatımında temiz kurulum için aynı adımları izlesek olur mudirek 9 a bunlar olmaz her modelin kendlne göre kod adı var burdaki ni kuramazsın cihaz hard brick olur cihaza uygun olanı bulup kurmanız lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temiz kurulum yapmanız lazım
Whatsap kişiler görünmediği zaman sag altta mesaj atma kutusu var orayı tıklayıp rehbere izin verin tekrar düzelmiş olur eu 11.7 de öyleydi ama şimdi düzeltilmiş daha hiç karşılaşmadımHocam WhatsApp kişiler sürekli siliniyor sebebi nedir