- Adım
- Yaşar
- Cihazım
- Mi Note 10 Pro
- Meslek
- tekniker
- Konular
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
tema tek bir tema değil birçok temanın birleşik hali ekran resimlerinde temalar ın isimleri yazıyor hatta yaptım kombinasyon da var ekran görüntülerindeTemanın ismini atabilir misin çok beğendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam rehber gayet sade ve açık bir yerden alıntı değil o aşamalar bizzat kendim denedğim yaptııgım aşamalar videolu anlatımı siz yapın ben eklerim buraya merak etmeyin bu rehberle binlerce insan kurulumu yaptı adım adım rehberi takip ederseniz herseyin ne kadar kolay olduğunu anlarsınız zaten 3. adımda format data yaptıktan sonra recovery silinmiyor yeniden baslatınca oldugu yerde kalıyor kurulumu ilk twrpde yapmama amacımız o twrp note 9 s dem portlanan twrp ve cok sorunlu bir twrp o yüzden kurulumu temiz olsun diye pitchblack ile yapıyoruz zaten pitch black twrp yüklenince pc den telefona rom dosyasını atabilirsin fastboot modl felan işin yok dediğim gibi adım adım dediklerimi yaparsanız herseyin ne kdar basit ve kolay olduğunu görüceksinizBu konunun rom özelliklerinde baktım da gayet iyi görünüyor,geçmeyi düşünüyorum ama anlattım da takıldığım kısımlar var.3.adımda lk twrp kurulumunda sonra format data yapılınca kurulu olan twrp silinmiş olmaz mı?reboot Recovery sonrası recovery dediğimizde yeniden kuruluma geçmiş olması lazım ki 4.adımda tuş ile twrp geçilmesi yazılmış. Birde format data işlemlerinden sonra romu telefona fastboot mod da iken sanırım telefona atacağız diğer türlü format ile içindeki herşey silinmiş oluyor. Videolu anlatım iyi olurdu.
Son düzenleme: