orange twrp kullanıyorsan twrp gir ayarlardan hızlı şarjı zorlaya tıkla.Bende EU Rom yükledim ama turbo şarj sanırım devre dışı kaldı. Kilit ekranında hızlı şarj yazıyor ve şarj süresi uzadı. Yada ben öyle hissediyorum.
Bunu yapmasına gerek yok romda turbo charge aktif ve 4 adet şarj animasyonu var eğer bunları göremiyorsa sorun muhtemel şarj aletinden kaynaklıdırorange twrp kullanıyorsan twrp gir ayarlardan hızlı şarjı zorlaya tıkla.
bende de aynı sorun vardı anlattığım şekilde yaptım turbo sarj olmaya başladı.Bunu yapmasına gerek yok romda turbo charge aktif ve 4 adet şarj animasyonu var eğer bunları göremiyorsa sorun muhtemel şarj aletinden kaynaklıdır
google da baktığımda twrp hatası gibi bişeye benziyor bi wide data felan yaptın mı sıfırlama yaniReis dediklerini aynen yaptım eu rom flashlarken error 7 hatası veriyor kurmuyor. Ne yapmalıyım ?
Siz Sağolun hocam hayırlı olsunHocam kardeşime adımları tek tek takip ederek kurulumu yaptım global cezasından kurtuldu,
sana şunları diyor direkt aktarıyorum hocam: (ABİ SENİN CANİ YERİM ADAMSIN İYİKİ VARSIN HALLETTİK KRAL SAYENDE KENDİNE İYİ BAK)
herşey için sağolun hocam tekrar'dan
Yüzde 15 in altında güç tasarrufu moduna geçiriyor cihaz otomatik oda dediğiniz gibi kasma donma yapıyorAslan hocam benim cihazda dikkatimi çeken bir durum oldu 2 3 gündür şarjı % 8 in altına normalde düşürmezdim bir kaç gündür eve geç gittiğim için 8 lere kadar düşünce cihazda donma problemi başladı neden acaba bir fikriniz varmı