Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Şarj dolum süresi 0 dan 100 e tam 2 saatte doluyor. Bu süre normalmi.1 buçuk saatte dolanlar varmış. Telefonun orijinal romundada kurduğum romlarda süre hiç değişmedi hızlı şarj gösteriyor

izolluofficial02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Salih
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
22
Eu mu yoksa Endonezya rom mu şarj konusunda

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Şarj dolum süresi 0 dan 100 e tam 2 saatte doluyor. Bu süre normalmi.1 buçuk saatte dolanlar varmış. Telefonun orijinal romundada kurduğum romlarda süre hiç değişmedi hızlı şarj gösteriyor
Şarj aletine ve binanınızdaki voltaj be akıma göre bu süre düşer veya yükselir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu mu yoksa Endonezya rom mu şarj konusunda
Şarj olarak tabiki eu rom

omerbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ediyorum ve ellerinize sağlık diliyorum.

Yalnız sormak istediğim bir husus var. Telefon aramalarını otomatik kaydetme seçeneği kendi üzerinde olan romu bir türlü bulamıyorum. Hindistan ve Endonezya romda var diye belirtiliyor ama bunların dışında türkiye rom veya eu romda böyle bir şey varmı bilgi verebilir misiniz?

Yanlış veya ters bişe söylediysem veya konularda bulamayıp gereksiz soru sorduysam kusura bakmayın lütfen...

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhaba emeği geçen herkese öncelikle teşekkür ediyorum ve ellerinize sağlık diliyorum.

Yalnız sormak istediğim bir husus var. Telefon aramalarını otomatik kaydetme seçeneği kendi üzerinde olan romu bir türlü bulamıyorum. Hindistan ve Endonezya romda var diye belirtiliyor ama bunların dışında türkiye rom veya eu romda böyle bir şey varmı bilgi verebilir misiniz?

Yanlış veya ters bişe söylediysem veya konularda bulamayıp gereksiz soru sorduysam kusura bakmayın lütfen...
Eu romda bu özellik mevcut ekran görüntüsü fotografları var bu konuda ordan bakabilirsiniz

draqkin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Meslek
Dr.
Konular
5

Tüm xiaomi.eu romlarda bu özellik var bildiğim kadarı ile ama sadece 11.0.7 de ayarlar kısmında gözükmüyor. Aşağıda veridğim apk yi kurup otomatik kaydetmeyi açabilirsiniz. Ben uygulamayı kurdum, kaydetmeyi açtım ve uygulamayı kaldırdım. Şu anda otomatik olarak kayıt ediyor sıkıntısızca.

Ekli dosyalar

• MiuiCallRecorderSettings.apk
    8,4 KB · Görüntüleme: 4

omerbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum (((((draqkin ve aslan568)))). Bende dediğiniz gibi konuya baya bir baktım oradaki resimlere göre arama kaydetme özellikli rom yüklemeye çalıştım ama twrp ile yüklemedim. Ben "joyeuse_eea_global_images_V12.0.2.0.QJZEUXM_20210118.0000.00_10.0_eea_bd9a3343aa.tgz" olan fastboot romunu yükledim ve orada maalesef google rehber ve mesaj sistemi yüklü olduğunu gördüm. Bir alt sürümünüde denedim şimdi onda da aynısı oldu. Acaba bu sürümlerde fastboot ile twrpde yüklenen arasında böyle farklılıklar mı var bilemedim. Sizide yormak yada uğraştırmakta istemiyorum bu sorularımla. Amacım twrp yüklemeden fastboot üzerinden
MiFlash uygulaması ile fastboot modda kurulum yapmak. Ayrıca verdiğiniz o programıda kurdum ama uyum sağlayamadığı içinmi bilmiyorum hiç bir şey olmadı. Hatta Miui' nin kendi telefon ve rehber uygulamasınıda bulup yükledim ama oda sürekli hata verip açılmadı. Ben bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerede bilmiyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum (((((draqkin ve aslan568)))). Bende dediğiniz gibi konuya baya bir baktım oradaki resimlere göre arama kaydetme özellikli rom yüklemeye çalıştım ama twrp ile yüklemedim. Ben "joyeuse_eea_global_images_V12.0.2.0.QJZEUXM_20210118.0000.00_10.0_eea_bd9a3343aa.tgz" olan fastboot romunu yükledim ve orada maalesef google rehber ve mesaj sistemi yüklü olduğunu gördüm. Bir alt sürümünüde denedim şimdi onda da aynısı oldu. Acaba bu sürümlerde fastboot ile twrpde yüklenen arasında böyle farklılıklar mı var bilemedim. Sizide yormak yada uğraştırmakta istemiyorum bu sorularımla. Amacım twrp yüklemeden fastboot üzerinden
MiFlash uygulaması ile fastboot modda kurulum yapmak. Ayrıca verdiğiniz o programıda kurdum ama uyum sağlayamadığı içinmi bilmiyorum hiç bir şey olmadı. Hatta Miui' nin kendi telefon ve rehber uygulamasınıda bulup yükledim ama oda sürekli hata verip açılmadı. Ben bir yerlerde yanlış yapıyorum ama nerede bilmiyorum.

Hocam bu yüklediğiniz rom eu rom değil. Eea Avrupa romu. Bunda MIUI çeviri olmaz. Sizin kurmanız gereken rom eğer mi flash ile kurmak istiyorsanız Endonezya romu. QJZIDXM Kodu ile olan.

omerbostan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim ve ellerinize sağlık diliyorum. Beni çok mutlu ettiğinizi belirtmek isterim. Sonunda benim açımdan tam da istediğim romu sayenizde kurabildim. Kurduğum rom "joyeuse_id_global_images_V12.0.4.0.QJZIDXM_20210115.0000.00_10.0_global_f0df0939df" tam olarak bu. Umarım sorunsuz bir şekilde çalışır her daim. Ekstra herhangi bir program kurmadan arama kaydetme özelliği ve olabildiğince sade bir rom yüklemiş oldum. Tekrardan çok teşekkür ederim. Gönlünüzce olsun herşey çok sağolun.

Üst Alt