Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

DeeJaWuu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akif
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Durum bu şekildeyse ve cihazda kasma takılma sorunu gibi abarti sorun yoksa gecmemeniz daha iyi olur hocam :) nerdeyse ayni performansı veriyor bu rom da bosu bosuna sifirlamayin verilerinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşin garip tarafi ben alamadim eu da o ekran süresini eu 11 de aldiydim en son birde bu romda gayet iyi aldim
Karanlık mod kullansam şarja etkisi ne kadar olur.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Şu arama kısmını nasıl kapatırız?

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Üzerine basılı tuttuğunuz da kaldırabilirsiniz
Onu denedim o dediğin şekil google arama kısmında oluyor bu sanırım roma özel sadece arama yapar gibi üzerine tıklıyorum bir yer açılıyor oradan ayarlara geçiyorum ama orada bir kaç değişiklik yapmama rağmen kalkmadı bu roma özel google ın değil onu söyliyimde bilen varsa ona göre söylesin

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Onu denedim o dediğin şekil google arama kısmında oluyor bu sanırım roma özel sadece arama yapar gibi üzerine tıklıyorum bir yer açılıyor oradan ayarlara geçiyorum ama orada bir kaç değişiklik yapmama rağmen kalkmadı bu roma özel google ın değil onu söyliyimde bilen varsa ona göre söylesin
Ayarlar , Uygulamalar , Sistem Uygulamaları kismindan Arama veya Search gibi bir uygulama geçiyor mu diye kontrol edin hocam devre dışı birakmaniz lazım sanirsam .

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Ayarlar , Uygulamalar , Sistem Uygulamaları kismindan Arama veya Search gibi bir uygulama geçiyor mu diye kontrol edin hocam devre dışı birakmaniz lazım sanirsam .
Hocam zaten ana sayfadan oraya bağlanabiliyorum arama yerine basınca altta ayar butonu var hangi ayarın kapattığını çözemedim sadece

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Ayarlardan uygulamalara ordan da Google uygulamalarına girip devre dışı bırakmayı deneyin ancak arama ve mesajlaşma uygulamalarının da devre dışı kalıp kalmadığını kontrol edin

urfalandin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Poco X5 Pro
Meslek
Kırtasiye
Konular
7
Ayarlardan uygulamalara ordan da Google uygulamalarına girip devre dışı bırakmayı deneyin ancak arama ve mesajlaşma uygulamalarının da devre dışı kalıp kalmadığını kontrol edin
Google uygulaması değil sorun orada zaten bu bağımsız bişey bunu anlatmaya çalışıyorum. Direk uygulamayı bulup devre dışı bıraktım ama hala ekranda

Google arama kutucuğu ayrı bu ayrı resimde gördüğünüz gibi.. İkisi ayrı şeyler bana google alakalı değil roma bağlı arama kutucuyla alakalı öneride bulunun

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
Google uygulaması değil sorun orada zaten bu bağımsız bişey bunu anlatmaya çalışıyorum. Direk uygulamayı bulup devre dışı bıraktım ama hala ekranda

Google arama kutucuğu ayrı bu ayrı resimde gördüğünüz gibi.. İkisi ayrı şeyler bana google alakalı değil roma bağlı arama kutucuyla alakalı öneride bulunun
Kardeşim daha önce de yazmıştım tekrar yazıyorum ana ekranda boş bir alana basılı tutun altta duvar kağıdı widget ayarlar diye 3 seçenek çıkar buradaki ayarlar kısmına tıklayın orada
Geçiş efektleri
Varsayılan ekranı ayarla
......
Seçenekler çıkar en altta daha fazla var oraya tıklayın karşınıza bir sürü ayar seçeneği gelecek
Bunların içinde şöyle bir seçenek var
Ana ekranda arama çubuğu
Bu seçeneği kapatın arama çubuğu gidecektir kesin çözüm

Üst Alt