- Adım
- Akif
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 4
Durum bu şekildeyse ve cihazda kasma takılma sorunu gibi abarti sorun yoksa gecmemeniz daha iyi olur hocam% 50 şarj ile 7 saat ekran süresi. Önce global rom vardı oda iyiydi ama bariz olarak eu rom çok iyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
% 50 şarj ile 7 saat ekran süresi. Önce global rom vardı oda iyiydi ama bariz olarak eu rom
Ah keşke şu ekran süresini görebilsemDurum bu şekildeyse ve cihazda kasma takılma sorunu gibi abarti sorun yoksa gecmemeniz daha iyi olur hocamnerdeyse ayni performansı veriyor bu rom da bosu bosuna sifirlamayin verilerinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşin garip tarafi ben alamadim eu da o ekran süresini eu 11 de aldiydim en son birde bu romda gayet iyi aldim
Hangi romu kullaniyorsunuz ? kernel kullanıyor musunuz ?Ah keşke şu ekran süresini görebilsem
Hayır bu global rom eu romda da aynı durum hatta aosp romlarda bile mi flash ile her sürümü denedim sinirden kıracağım o duruma getirdi keşke çözümü olsaHangi romu kullaniyorsunuz ? kernel kullanıyor musunuz ?
Endonezya Rom deneyin hocam 12.04 versiyonu cihaza rom u yükledikten sonra pili tamamen bitirin ardindan yuzde yuz olana kadar hiç açmayın tekrar açıp deneyin sorun olursa pilde sıkıntı var demektirHayır bu global rom eu romda da aynı durum hatta aosp romlarda bile mi flash ile her sürümü denedim sinirden kıracağım o duruma getirdi keşke çözümü olsa
Denedim hocam ayrıca pili sıfırlamak zararlı lityum polimer olduğu için bataryaya daha fazla zarar vermem. Cihaz ilk geldiğinde 1.5 günü net çıkarıyordu şu an 8 saati göremedimEndonezya Rom deneyin hocam 12.04 versiyonu cihaza rom u yükledikten sonra pili tamamen bitirin ardindan yuzde yuz olana kadar hiç açmayın tekrar açıp deneyin sorun olursa pilde sıkıntı var demektir
3 gündür bu romu kullanıyorum şimdilik çok iyi yağ gibi akıyor .umarım ilerde sıkıntı çıkmazDurum bu şekildeyse ve cihazda kasma takılma sorunu gibi abarti sorun yoksa gecmemeniz daha iyi olur hocamnerdeyse ayni performansı veriyor bu rom da bosu bosuna sifirlamayin verilerinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşin garip tarafi ben alamadim eu da o ekran süresini eu 11 de aldiydim en son birde bu romda gayet iyi aldim
Cihazi aceba şarjda felan mi kullandinizDenedim hocam ayrıca pili sıfırlamak zararlı lityum polimer olduğu için bataryaya daha fazla zarar vermem. Cihaz ilk geldiğinde 1.5 günü net çıkarıyordu şu an 8 saati göremedim
Hayır asla zarar vermem cihaz 4 aylıkCihazi aceba şarjda felan mi kullandiniz