- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- OnePlus 8T
- Konular
- 18
Hocam büyütülecek bir durum değil dediğim işlemleri yapın sizo kadar xok seçenek var ki bir türlü neyi nasıl yapacağıma karar veremedjm.. Telefonu yeni aldim.yurtdisi kayıtlı ( ama pisman oldum.guncelleme geldiği.halde.yapamiuorum) twpr moduyla denedjm başaramadım..tlf elimde.kalri diye korkuyorum..( Rom um hangisi cozemedim buraya yonlendirildim) orjinal rom.u guncelemek.icin ve bu güncellemeyi naisl.yapacagimj bilemedim( tlf.cuya goturdjm normal sekilde guncelledi tlf acilip.kapaninca guncelleme kabul etmedi ve bana imei atilmia tlf guncelleme kabul etmiyor guncellemeyeceksjn dedi )
takip ettiğim sayfalarda euro rom var o nedir anlamadım.suan kullandığım rom.hangisi..guncelleme.dosyasini indir deyip twpr.uzerinden yapabilirmiyim.....yada suan hangi rom u yuklemeyi deneyeyim bilemedim..
bilgisi olmadığım bir konu belkide abartiyorum ama aklim.cok karıştı..ne yapacağımi bilemiyorum.. bu konjda bana fikir verebilirmisiniz..Lutfen
Hocam öncelikle siz global rom kullanıyorduo kadar xok seçenek var ki bir türlü neyi nasıl yapacağıma karar veremedjm.. Telefonu yeni aldim.yurtdisi kayıtlı ( ama pisman oldum.guncelleme geldiği.halde.yapamiuorum) twpr moduyla denedjm başaramadım..tlf elimde.kalri diye korkuyorum..( Rom um hangisi cozemedim buraya yonlendirildim) orjinal rom.u guncelemek.icin ve bu güncellemeyi naisl.yapacagimj bilemedim( tlf.cuya goturdjm normal sekilde guncelledi tlf acilip.kapaninca guncelleme kabul etmedi ve bana imei atilmia tlf guncelleme kabul etmiyor guncellemeyeceksjn dedi )
takip ettiğim sayfalarda euro rom var o nedir anlamadım.suan kullandığım rom.hangisi..guncelleme.dosyasini indir deyip twpr.uzerinden yapabilirmiyim.....yada suan hangi rom u yuklemeyi deneyeyim bilemedim..
bilgisi olmadığım bir konu belkide abartiyorum ama aklim.cok karıştı..ne yapacağımi bilemiyorum.. bu konjda bana fikir verebilirmisiniz..Lutfen
teşekkürler ederim..bu cok basitdiHocam büyütülecek bir durum değil dediğim işlemleri yapın siz
cihazinizin uygulamalar menüsünde magisk manager vardır uygulamaya girin ve magiski kaldır seçeneğine tıklayın karşınıza iki seçenek gelecek tamamen kaldır ve imaj dosyası falan diye birşey siz magiski tamamen kaldır deyin cihaz kendisi kaldıracak ve yeniden başlayacak siz cihaz açılana kadar müdahale etmeyin zaten 5-6 saniye falan sürer cihaz açıldıktan sonra magisk kalkmış olacak ve ardından ayarlardan güncellemeyi indirin cihaz kendisi kuracak bu kadar basit daha sonraki güncelleme de cihaz otomatik güncelleme yapacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam öncelikle siz global rom kullanıyordu
Eu rom a gelince custom romdur yani özelleştirilmiş bir rom
tsk ederim bu basitti...ve ben kadar yasli bi adamjn anlayacagi gibiHocam büyütülecek bir durum değil dediğim işlemleri yapın siz
cihazinizin uygulamalar menüsünde magisk manager vardır uygulamaya girin ve magiski kaldır seçeneğine tıklayın karşınıza iki seçenek gelecek tamamen kaldır ve imaj dosyası falan diye birşey siz magiski tamamen kaldır deyin cihaz kendisi kaldıracak ve yeniden başlayacak siz cihaz açılana kadar müdahale etmeyin zaten 5-6 saniye falan sürer cihaz açıldıktan sonra magisk kalkmış olacak ve ardından ayarlardan güncellemeyi indirin cihaz kendisi kuracak bu kadar basit daha sonraki güncelleme de cihaz otomatik güncelleme yapacaktır
Hocam öncelikle siz global rom kullanıyordu
Eu rom a gelince custom romdur yani özelleştirilmiş bir rom
magisk i sonra tekrar kurmama gerek varmi? ve imei silinir mi ??teşekkürler ederim..bu cok basitdi
tsk ederim bu basitti...ve ben kadar yasli bi adamjn anlayacagi gibi
İmei silinmez magisk kurmak size kalmış bir durum kurmanız gerekmiyorteşekkürler ederim..bu cok basitdi
tsk ederim bu basitti...ve ben kadar yasli bi adamjn anlayacagi gibi
magisk i sonra tekrar kurmama gerek varmi? ve imei silinir mi ??
Hayır hocam format data ilk defa kurduğunuzda gerekiyor bu ise guncelleme yani format data yapmayacaksınız daha sonra bağla kısmında veri/data hariç diğer tikleri kaldırın ki cihazdaki uygulama ve veriler sıfırlanmasıngüncelleme yaptıktan sonra format data yapmamız gerekiyormu konunun başında format data kesinlikle yapılması gerekiyor denmiş format yapmadan devam edemiyormuyuz her güncellemede uygulamaları kuracak değiliz sanırım