Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

GökTürk1071

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
OnePlus 8T
Konular
18
aslan568 Sayın hocam cihazıma bu romu kurdum hala IMEI attırmadım. Sorum şu ki ayarlardan normal format atsam Twrp silinir mi? ve Romu sorunsuz kullanmaya devam edebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim...

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
o kadar xok seçenek var ki bir türlü neyi nasıl yapacağıma karar veremedjm.. Telefonu yeni aldim.yurtdisi kayıtlı ( ama pisman oldum.guncelleme geldiği.halde.yapamiuorum) twpr moduyla denedjm başaramadım..tlf elimde.kalri diye korkuyorum..( Rom um hangisi cozemedim buraya yonlendirildim) orjinal rom.u guncelemek.icin ve bu güncellemeyi naisl.yapacagimj bilemedim( tlf.cuya goturdjm normal sekilde guncelledi tlf acilip.kapaninca guncelleme kabul etmedi ve bana imei atilmia tlf guncelleme kabul etmiyor guncellemeyeceksjn dedi )

takip ettiğim sayfalarda euro rom var o nedir anlamadım.suan kullandığım rom.hangisi..guncelleme.dosyasini indir deyip twpr.uzerinden yapabilirmiyim.....yada suan hangi rom u yuklemeyi deneyeyim bilemedim..
bilgisi olmadığım bir konu belkide abartiyorum ama aklim.cok karıştı..ne yapacağımi bilemiyorum.. bu konjda bana fikir verebilirmisiniz..Lutfen
Hocam büyütülecek bir durum değil dediğim işlemleri yapın siz
cihazinizin uygulamalar menüsünde magisk manager vardır uygulamaya girin ve magiski kaldır seçeneğine tıklayın karşınıza iki seçenek gelecek tamamen kaldır ve imaj dosyası falan diye birşey siz magiski tamamen kaldır deyin cihaz kendisi kaldıracak ve yeniden başlayacak siz cihaz açılana kadar müdahale etmeyin zaten 5-6 saniye falan sürer cihaz açıldıktan sonra magisk kalkmış olacak ve ardından ayarlardan güncellemeyi indirin cihaz kendisi kuracak bu kadar basit daha sonraki güncelleme de cihaz otomatik güncelleme yapacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o kadar xok seçenek var ki bir türlü neyi nasıl yapacağıma karar veremedjm.. Telefonu yeni aldim.yurtdisi kayıtlı ( ama pisman oldum.guncelleme geldiği.halde.yapamiuorum) twpr moduyla denedjm başaramadım..tlf elimde.kalri diye korkuyorum..( Rom um hangisi cozemedim buraya yonlendirildim) orjinal rom.u guncelemek.icin ve bu güncellemeyi naisl.yapacagimj bilemedim( tlf.cuya goturdjm normal sekilde guncelledi tlf acilip.kapaninca guncelleme kabul etmedi ve bana imei atilmia tlf guncelleme kabul etmiyor guncellemeyeceksjn dedi )

takip ettiğim sayfalarda euro rom var o nedir anlamadım.suan kullandığım rom.hangisi..guncelleme.dosyasini indir deyip twpr.uzerinden yapabilirmiyim.....yada suan hangi rom u yuklemeyi deneyeyim bilemedim..
bilgisi olmadığım bir konu belkide abartiyorum ama aklim.cok karıştı..ne yapacağımi bilemiyorum.. bu konjda bana fikir verebilirmisiniz..Lutfen
Hocam öncelikle siz global rom kullanıyordu
Eu rom a gelince custom romdur yani özelleştirilmiş bir rom

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
cihazinizin uygulamalar menüsünde magisk manager vardır uygulamaya girin ve magiski kaldır seçeneğine tıklayın karşınıza iki seçenek gelecek tamamen kaldır ve imaj dosyası falan diye birşey siz magiski tamamen kaldır deyin cihaz kendisi kaldıracak ve yeniden başlayacak siz cihaz açılana kadar müdahale etmeyin zaten 5-6 saniye falan sürer cihaz açıldıktan sonra magisk kalkmış olacak ve ardından ayarlardan güncellemeyi indirin cihaz kendisi kuracak bu kadar basit daha sonraki güncelleme de cihaz otomatik güncelleme yapacaktır

teşekkürler ederim..bu cok basitdi ;)

tsk ederim bu basitti...ve ben kadar yasli bi adamjn anlayacagi gibi

magisk i sonra tekrar kurmama gerek varmi? ve imei silinir mi ??

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Kunak75, Silinmez. Cihaz içerisinden fabrika ayarlarına dönmeyin yeterli.

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2

magisk i sonra tekrar kurmama gerek varmi? ve imei silinir mi ??
İmei silinmez magisk kurmak size kalmış bir durum kurmanız gerekmiyor

robomopaw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cagatay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
Google fotoğraflara her türlü izin ve optimizasyon izinlerini versem de bir türlü arka planda çekilen yedekleme yaptıramadım. Arka planı geçtim elle yedekleye basıyorum yine tık yok. Uygulama kaldır yükle Veri temizleme cache vs ne varsa denedim yüklemiyor. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

ligtv39

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
salman
Konular
4
Arkadaşlar twrpyi yükledim lakin pc den rom dosyasını telefona atamıyorum hata veriyor lütfen yarım edermisiniz?
Tekrardan twrpyi yükledim sorunu çözdüm.

Son düzenleme:

ksf5384

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
güncelleme yaptıktan sonra format data yapmamız gerekiyormu konunun başında format data kesinlikle yapılması gerekiyor denmiş format yapmadan devam edemiyormuyuz her güncellemede uygulamaları kuracak değiliz sanırım

Mustafa Tetik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 9 pr
Konular
2
güncelleme yaptıktan sonra format data yapmamız gerekiyormu konunun başında format data kesinlikle yapılması gerekiyor denmiş format yapmadan devam edemiyormuyuz her güncellemede uygulamaları kuracak değiliz sanırım
Hayır hocam format data ilk defa kurduğunuzda gerekiyor bu ise guncelleme yani format data yapmayacaksınız daha sonra bağla kısmında veri/data hariç diğer tikleri kaldırın ki cihazdaki uygulama ve veriler sıfırlanmasın

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
aslan568 hocam ben 21.1.7 port romundan tekrar bu Roma geçicem twrp de yapmam gereken işlemler neler ?

Üst Alt