Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Hocam oyun performans icin miui 11 eu rom mu yoksa endonezya mi ben de endonezya romu bi ara kullandim.
Endonezya da root atilamiyor bildigim kadariyla ?

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam oyun performans icin miui 11 eu rom mu yoksa endonezya mi ben de endonezya romu bi ara kullandim.
Endonezya da root atilamiyor bildigim kadariyla ?
Ben Endonezya romu kullanıyorum cihazım rootlu

Fatihaq68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
10
Durumuça bağlı kimisi eu diyor kimisi endonezya diyor bence miui eu 11 şuan endonezya 12.0.4 kullanıyorum hepsi aynı 12 romların. Vasat
Anladim Hocam saolun
ileriki sürecte 11 eu ya gecebilirim
Ama yedek konusunda sikinti yasiyorum
Titanyum backup durmaya devam ediyor hatasi aliyorum.
Diger turlu yedeklemeye useniyorum
Var mıdır bi öneriniz hocam ?

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Hocam Eu rom ve pitchblack kullanıyorum. Sorunsuz yedek alıp tekrar yükleme yapabiliyorum. Tavsiyeniz üzere orangefox denemek istiyorum. Pitchblack üzerinden orangefox u direk kurabilirmiyim. Eğer kurarsam veri kaybı veya başka problem yaşarmıyım. Birde dediğim şekilde orangefox u kurarsam magisk gidermi. Teşekkürler.

Alıntı Cevapla

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Hocam Eu rom ve pitchblack kullanıyorum. Sorunsuz yedek alıp tekrar yükleme yapabiliyorum. Tavsiyeniz üzere orangefox denemek istiyorum. Pitchblack üzerinden orangefox u direk kurabilirmiyim. Eğer kurarsam veri kaybı veya başka problem yaşarmıyım. Birde dediğim şekilde orangefox u kurarsam magisk gidermi. Teşekkürler.

Alıntı Cevapla
Orange fox kullanın arkadaşlar gayet stabil çalışıyor ama 12 de aldığınız yedeği direkt 11 e kuramıyorsunuz diye biliyorum pitchblack üzerinden direk orange fox flashlsysbilirsiniz.

miui99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
3
Orange fox kullanın arkadaşlar gayet stabil çalışıyor ama 12 de aldığınız yedeği direkt 11 e kuramıyorsunuz diye biliyorum pitchblack üzerinden direk orange fox flashlsysbilirsiniz.
Hocam aynı rom aynı sürüm için kullanıyorum. Ayda bir programları güncelleyince veya telefonun ayarları ve düzeni bozulursa yedekten tekrar kurup temiz yedeğini alıyorum.

Kunak75

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Resul
Cihazım
redmi Note 9 pr
Konular
13
o kadar xok seçenek var ki bir türlü neyi nasıl yapacağıma karar veremedjm.. Telefonu yeni aldim.yurtdisi kayıtlı ( ama pisman oldum.guncelleme geldiği.halde.yapamiuorum) twpr moduyla denedjm başaramadım..tlf elimde.kalri diye korkuyorum..( Rom um hangisi cozemedim buraya yonlendirildim) orjinal rom.u guncelemek.icin ve bu güncellemeyi naisl.yapacagimj bilemedim( tlf.cuya goturdjm normal sekilde guncelledi tlf acilip.kapaninca guncelleme kabul etmedi ve bana imei atilmia tlf guncelleme kabul etmiyor guncellemeyeceksjn dedi )

takip ettiğim sayfalarda euro rom var o nedir anlamadım.suan kullandığım rom.hangisi..guncelleme.dosyasini indir deyip twpr.uzerinden yapabilirmiyim.....yada suan hangi rom u yuklemeyi deneyeyim bilemedim..
bilgisi olmadığım bir konu belkide abartiyorum ama aklim.cok karıştı..ne yapacağımi bilemiyorum.. bu konjda bana fikir verebilirmisiniz..Lutfen

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-05-23-59-58-987_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-02-05-23-59-58-987_com.android.settings.jpg
    240,3 KB · Görüntüleme: 17
Üst Alt