- Adım
- Tarık K.
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Meslek
- İnfaz Koruma
- Konular
- 23
Onu kullanıyorum.Endonezya Miui12 suanda en iyi rom konumunda tavsiye ederim
Onu kullanıyorum.Endonezya Miui12 suanda en iyi rom konumunda tavsiye ederim
Ben Endonezya romu kullanıyorum cihazım rootluHocam oyun performans icin miui 11 eu rom mu yoksa endonezya mi ben de endonezya romu bi ara kullandim.
Endonezya da root atilamiyor bildigim kadariyla ?
Peki sence endonezya mi eu mu ?Ben Endonezya romu kullanıyorum cihazım rootlu
Durumuça bağlı kimisi eu diyor kimisi endonezya diyor bence miui eu 11 şuan endonezya 12.0.4 kullanıyorum hepsi aynı 12 romların. VasatPeki sence endonezya mi eu mu ?
Anladim Hocam saolunDurumuça bağlı kimisi eu diyor kimisi endonezya diyor bence miui eu 11 şuan endonezya 12.0.4 kullanıyorum hepsi aynı 12 romların. Vasat
Orange fox kullanın arkadaşlar gayet stabil çalışıyor ama 12 de aldığınız yedeği direkt 11 e kuramıyorsunuz diye biliyorum pitchblack üzerinden direk orange fox flashlsysbilirsiniz.Hocam Eu rom ve pitchblack kullanıyorum. Sorunsuz yedek alıp tekrar yükleme yapabiliyorum. Tavsiyeniz üzere orangefox denemek istiyorum. Pitchblack üzerinden orangefox u direk kurabilirmiyim. Eğer kurarsam veri kaybı veya başka problem yaşarmıyım. Birde dediğim şekilde orangefox u kurarsam magisk gidermi. Teşekkürler.
Alıntı Cevapla
Hocam aynı rom aynı sürüm için kullanıyorum. Ayda bir programları güncelleyince veya telefonun ayarları ve düzeni bozulursa yedekten tekrar kurup temiz yedeğini alıyorum.Orange fox kullanın arkadaşlar gayet stabil çalışıyor ama 12 de aldığınız yedeği direkt 11 e kuramıyorsunuz diye biliyorum pitchblack üzerinden direk orange fox flashlsysbilirsiniz.