Ekranı kapatırken bir animasyonla kapanıyor eu rom özelliklerinde yazmışsınız ekran kapatma animasyonu eklendi diyeEkran kapatma animasyonu derken hocam ?
Hocam o her cihazda yok eu rom özellikleri cihazdan cihaza değişiyor ayrıcs note 9 pro çin tabanlı değil global romdan düzenleniyor yani ordaki çoğu özellik yokEkranı kapatırken bir animasyonla kapanıyor eu rom özelliklerinde yazmışsınız ekran kapatma animasyonu eklendi diye
Hocam çin romunda Türkçe dil desteği varmıdır bir de eksileri nelerdirHocam o her cihazda yok eu rom özellikleri cihazdan cihaza değişiyor ayrıcs note 9 pro çin tabanlı değil global romdan düzenleniyor yani ordaki çoğu özellik yok
ben kullaniyorum herseyiyle guzel biraz pil fazla harciyor okadar onuda lspeed ince ayar yapdim inwallah pilden tasarruf ederizHocam çin romunda Türkçe dil desteği varmıdır bir de eksileri nelerdir
hocam çin romu ilk güncelleme alan rom oluyor ve içinde çok fazla özellik barındırıyor dil olarak sadece çince oluyor eu rom sadeleştiriyor bu romu dil ekliyor gereksiz çince uygulamaları kaldırıyor vs vs amaHocam çin romunda Türkçe dil desteği varmıdır bir de eksileri nelerdir
hangi romu kullanıyorsunuz hocamben kullaniyorum herseyiyle guzel biraz pil fazla harciyor okadar onuda lspeed ince ayar yapdim inwallah pilden tasarruf ederiz