Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

bayir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed ata
Cihazım
Xiaomi Mi10T
Meslek
Anestezi Teknikeri
Konular
11
Son güncel kernel i yükledim. Telefon berbat oldu durmadan kendi kendine reset atmaya başladı. Kesinlikle yüklemeyin derim.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Bilgisayarda da aynı hatayı alıyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kernel indirme bağlantısından mı bahsediyorsunuz

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Hocam bende miui Eu 11.0.7 mevcut ayarlarda güncelleme gelmiş bunu direk kurabilir miyim yoksa gene bu rehber üzerinden mi kurulur sadece

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-18-03-26-53-546_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2020-12-18-03-26-53-546_pl.zdunex25.updater.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 10

furkanss284

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
3
Merhaba hocam öncelikle elinize kolunuza sağlık, bi kaç sorum olucak

Bu custom romun güncellemesini ayarlar üzerinde mi yapıyoruz? Yoksa yine twrpden mi? Twrpden ise güncelleme gelip gelmediğini nerden takip etmem gerekiyor?

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Hocam bende miui Eu 11.0.7 mevcut ayarlarda güncelleme gelmiş bunu direk kurabilir miyim yoksa gene bu rehber üzerinden mi kurulur sadece
Hocam konuda güncelleme yöntemi yazıyor otadan gelen güncellemeyi indirin ardından twrp ekranına gidin sonra bağla kısmına tıklayın sadece veri yazan yer işaretli kalsın geri kalan herşeyin yanındaki tiki kaldırın sonra yükle seçeneğine tıklayın indirilen romu seçin kurun işlem bu kadar yanlız bu gelen güncelleme mıuı 12 bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba hocam öncelikle elinize kolunuza sağlık, bi kaç sorum olucak

Bu custom romun güncellemesini ayarlar üzerinde mi yapıyoruz? Yoksa yine twrpden mi? Twrpden ise güncelleme gelip gelmediğini nerden takip etmem gerekiyor?
Hocam güncelleme zaten otadan direkt geliyor otadan gelen güncellemeyi cihaza indirecek siniz ardından twrp ekranına gitceksiniz ordan bağla kısmına tıklayın sadece veri olanı seçiceksiniz geri kalanların tikini kaldıracaksınız ardından yükle kısmına tıklayıp inen rom dosyasını seçip kurcaksınız güncelleme işlemi bu kadar zaten rehberde bu adımlar yazıyor hocam

furkanss284

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
3
Hocam konuda güncelleme yöntemi yazıyor otadan gelen güncellemeyi indirin ardından twrp ekranına gidin sonra bağla kısmına tıklayın sadece veri yazan yer işaretli kalsın geri kalan herşeyin yanındaki tiki kaldırın sonra yükle seçeneğine tıklayın indirilen romu seçin kurun işlem bu kadar yanlız bu gelen güncelleme mıuı 12 bilginiz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güncelleme zaten otadan direkt geliyor otadan gelen güncellemeyi cihaza indirecek siniz ardından twrp ekranına gitceksiniz ordan bağla kısmına tıklayın sadece veri olanı seçiceksiniz geri kalanların tikini kaldıracaksınız ardından yükle kısmına tıklayıp inen rom dosyasını seçip kurcaksınız güncelleme işlemi bu kadar zaten rehberde bu adımlar yazıyor hocam
Sizden Allah razı olsun hocam bana telefon kullandığımı hatırlattınız bu rom ile

Üst Alt