Hangi Romu Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    701

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
hocam çin romu ilk güncelleme alan rom oluyor ve içinde çok fazla özellik barındırıyor dil olarak sadece çince oluyor eu rom sadeleştiriyor bu romu dil ekliyor gereksiz çince uygulamaları kaldırıyor vs vs ama

hangi romu kullanıyorsunuz hocam
cuxtom eu rom 12 hocam

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Abi ben kurduğumda biz twrp ya da orange yerine pitch black ile kurulum yaptık şimdi ileri de sen yenisini paylaştığında ya da kernel dediğin şeyi nasıl flashlayım bi sıkıntı olur mu (bi de magisk kurduğum zaman telefonu sıfırlamadan güncellemem mümkün mü her seferinde baştan uygulama indirmek sıkıcı olacak)

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Abi ben kurduğumda biz twrp ya da orange yerine pitch black ile kurulum yaptık şimdi ileri de sen yenisini paylaştığında ya da kernel dediğin şeyi nasıl flashlayım bi sıkıntı olur mu (bi de magisk kurduğum zaman telefonu sıfırlamadan güncellemem mümkün mü her seferinde baştan uygulama indirmek sıkıcı olacak)
Orange fox twrp ye geçiş yapabilirsiniz bir sorun olmaz pitchblack twrp üzerine kurabilirsiniz kernel olayı basit kurmadan önce boot dtbo yedeğini alıp twrpden flashlayın magisk kurduğunuz zaman telefonu sıfırlamadan güncelleyebilirsiniz

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Abi yeni kararlı eu rom geldiğinde de paylaşacak mısın (birde boot dtbo hakkında bilgi verir misin tüm yedeği alıp pc ye atmayı öğrendim telefonum imeili efs yedeği falan)

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Abi yeni kararlı eu rom geldiğinde de paylaşacak mısın (birde boot dtbo hakkında bilgi verir misin tüm yedeği alıp pc ye atmayı öğrendim telefonum imeili efs yedeği falan)
Tabiki yeni sürüm gelince paylaşıcam twrp ekranına girdiğiniz zaman backup ywzan ywre tıklayın orda boot ve dtbo seçeneği gözükür bunlar içinde kernel barındırır hani cihaza kernel kurmadan önce bunların yedeğini almamız lazım olduki cihaz açılmadı veya baska bir sorun oldu aldıgımız yedeğe geri dönerek sorunu çözebilirsiniz

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Tabiki yeni sürüm gelince paylaşıcam twrp ekranına girdiğiniz zaman backup ywzan ywre tıklayın orda boot ve dtbo seçeneği gözükür bunlar içinde kernel barındırır hani cihaza kernel kurmadan önce bunların yedeğini almamız lazım olduki cihaz açılmadı veya baska bir sorun oldu aldıgımız yedeğe geri dönerek sorunu çözebilirsiniz
Tamamdır teşekkürler peki o aldığım yedek tam olarak nerede olur yani pc ye atmam gerekir mi cihaz yedeğini cihazın ayarlarından alıp yapmayı biliyorum ama boot dtbo yedeğini nereye atar cihazda mı duracak

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Tamamdır teşekkürler peki o aldığım yedek tam olarak nerede olur yani pc ye atmam gerekir mi cihaz yedeğini cihazın ayarlarından alıp yapmayı biliyorum ama boot dtbo yedeğini nereye atar cihazda mı duracak
Hocam dahili depolamaya atar yedeği twrp klasörü adı altında veya orange fox varsa fox klasörü altına atar yedeği o yedeği pc ye atabilirsiniz

Mustafa Eren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Eren
Cihazım
Note9Pro
Konular
2
Hocam dahili depolamaya atar yedeği twrp klasörü adı altında veya orange fox varsa fox klasörü altına atar yedeği o yedeği pc ye atabilirsiniz
Çok sağol abi şimdi takribi ne zaman gelir sen biliyorsundur belki çok takip edemediğim için bilmiyorum kararlı eu rom globale gelince geliyor demiştin ben de şimdi orange magisk falan onları halledeyim

Üst Alt