- Adım
- Seyitali
- Cihazım
- Redmi note 9pro
- Konular
- 15
Herkese merhaba, orange foxta wipe bölümünde system olmaması normal mi?
Doğru yere baktığınızdan eminseniz olması lazım zatem orange fox yarım kurulmaz kuruldu ise vardırHerkese merhaba, orange foxta wipe bölümünde system olmaması normal mi?
Maalesef yoktu ama romu yükledim bir sıkıntı olmadıDoğru yere baktığınızdan eminseniz olması lazım zatem orange fox yarım kurulmaz kuruldu ise vardır
Denemek için şimdi sildim sıkıntı yok bendeMesajları silemiyorum aynı sorunu yaşayan varmı?
Şu anda dediğiniz program ve ses düzeyine bakıyorum bende normalMerhabalar, ben de yüklemeyi yaptım. Magisk yüklerken hata verdi, format data yaparken de hata verdi. Telefonda devamlı Orangefox ile başladı.
Sonra elimde Orangefox un son sürümü vardı, onu yükledikten sonra sorunlar düzeldi, magisk yükledikten sonra format data yaptım telefon normal açıldı.
Ama bu romda ses çok kısık, telefon ile konuşurken rahat duyamıyorum. Netflix yeteri kadar ses vermiyor. (Metroda, gürültülü ortamlar için geçerli her ikisi) Magisk aracılığıyla viper kurdum ama düzelmedi.
Ben önerisi olan var mıdır?
Teşekkürler.
Mobil veri bende de çalışmıyor çözümü bilen var mi?Ben lineageos dan geçtim. Biraz kasıyor gibi sanki. Bir de mobil veri iki hattimda da çalışmıyor. Sizde var mı böyle bir durum?
Hocam ımeı den sorun yok.Arama ve mesajlaşma çalışıyor ancak mobil veri hücresel ağ maalesef çalışmıyorMrzgzmss, IMEI kapanmış olabilir,kontrol edin..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanmış olduğum rom versiyonu budur.Hocam ımeı den sorun yok.Arama ve mesajlaşma çalışıyor ancak mobil veri hücresel ağ maalesef çalışmıyor
Arkadaşlar benim gibi sorun yaşayanlar varsa Ayarlar>Erişim Noktası Ağları na gelin sol alt tarafta yeni apnye tiklayin Adi ve apn yi düzenleyin; internet yazın, sorun çözülücektir.İyi AkşamlarHocam ımeı den sorun yok.Arama ve mesajlaşma çalışıyor ancak mobil veri hücresel ağ maalesef çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullanmış olduğum rom versiyonu budur.