Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

alicoskun1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
not 9 pro
Konular
0
Orijinal den kastınız cihazın modeli mi söyleyin ona göre yardımcı olalım xiaomi de rom çok eğer cihazınızın BL kilidi kapalı ise zaten ayarlar güncelleme tekrar yükle den orijinal rom iner
Hocam ekran görüntüsü atıyorum daha önceki orijinal romuna dönmek istiyorum cihazı satacam dün sizin bu romunuzu yükledim sorun olurmu o yüzden. XİAOMİ REDMİ NOT 9 PRO CİHAZIM yedek almadan sildim. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-07-20-15-48-597_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-11-07-20-15-48-597_com.android.settings.jpg
    253,5 KB · Görüntüleme: 35

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Hocam ekran görüntüsü atıyorum daha önceki orijinal romuna dönmek istiyorum cihazı satacam dün sizin bu romunuzu yükledim sorun olurmu o yüzden. XİAOMİ REDMİ NOT 9 PRO CİHAZIM yedek almadan sildim. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.
Kardeşim romdan cihazın orijinal olup olmadığı belli olmaz imei kaydı faturası vs gibi evrakları varsa sıkıntı olmaz alan kişi ve sizin açınızdan cihazınız tr garantili cihaz değil sanırım yoksa abu romu yükleyemezdiniz BL kilidi de açık

Bomoism

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Merhaba, orangefox yüklü bende. Yüklesem sıkıntı yaşar mıyım? Safetypass için magisk kurup, hide yapacağım. Başka bilmem veya yüklemem gereken birşey var mı?

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Merhaba, orangefox yüklü bende. Yüklesem sıkıntı yaşar mıyım? Safetypass için magisk kurup, hide yapacağım. Başka bilmem veya yüklemem gereken birşey var mı?
Bemde Orange fox la yükledim sıkıntı yaşamazsınız sonuçta twrp rom açıklamaların da magisk in son sürüm linki var açıklamayı okuyarak yüklerseniz sorunsuz bir rom yükleme yapa bilirsiniz

SincaneS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
AOD, Kamera ve Galeri uygualamalarindan screenler rica ediyorum. Teşekkürler

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
merhabalar. Note 9 pro cihaza orange fox üzerinden bu romu yüklemek istiyorum ama zipi seçip yükleme ekranına geldiğimde yüklemeyi başlatmadan önce 4 tik çıkıyor karşıma.
reboot after installation is complete (tik işaretli değil)
zip signature verification (tik işaretli)
unmount system before installing a zip (tik otamatik işaretli)
unmount vendor before installing a zip (tik otamatik işaretli)

bu son 2 tik işaretli olmalı mı yoksa tikleri kaldırmalı mıyım?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
merhabalar. Note 9 pro cihaza orange fox üzerinden bu romu yüklemek istiyorum ama zipi seçip yükleme ekranına geldiğimde yüklemeyi başlatmadan önce 4 tik çıkıyor karşıma.
reboot after installation is complete (tik işaretli değil)
zip signature verification (tik işaretli)
unmount system before installing a zip (tik otamatik işaretli)
unmount vendor before installing a zip (tik otamatik işaretli)

bu son 2 tik işaretli olmalı mı yoksa tikleri kaldırmalı mıyım?
Bu şekilde ise doğru hocam bende böyle yüklemişim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-07-20-19-53.png
    Screenshot_2021-11-07-20-19-53.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 31

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
AOD, Kamera ve Galeri uygualamalarindan screenler rica ediyorum. Teşekkürler
AOD Redmi Note 9 Pro da yok Orda yazan destekleyen cihazlar için galeri için ataraım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu şekilde ise doğru hocam bende böyle yüklemişim
Hiç bir tiki kaldırmayın yada işaretlemeyin rom dosyasını seçip direk aşağıdaki oku sağa doğru çekip yükleyin rom yükleme işi bittikten sonra restart yapmadan ana sayfa çöp kutusu işaretine tıklayıp sağda format data seçip yes yazıp tekrar ok işaretini sağa çekip format işlemi bittikkten sonra yeniden başlatıp bekleyin ve kuruluma başlayın

Ben lineageos dan geçtim. Biraz kasıyor gibi sanki. Bir de mobil veri iki hattimda da çalışmıyor. Sizde var mı böyle bir durum?
kurulum bitiikten sonra cihazı yeniden başlatmadan format data yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız sanırım bende 1 hat olduğu için diğer sorunuza cevap yazamayacağım ama kullanan arkadaşlar sorunuzu okuyup cevap yazarlar umarım

Elinize sağlık..Sarj olayi asil ustam peki ;)
Şarj olayı cihaza yeni rom kurduktan sonraki 1 hafta belli olmaz ama cihaz 1 hafta sonra sonra kendine gelir genelde mıuı romlarda gereksiz uygulamalar arka planı yoran işlemler olmadığı için kendi düşüncem tabi genelde iyidir.

Son düzenleme:

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Ben bu romu kurdum fakat bana biraz takiliyor gibi geldi. Verilerle ugrasmak istemedigim icin temiz kurulum yapmadan kurdum.Bu takilmalar sanirim temiz kurulum olmadigi icin oluyor. Kuracak olan arkadaslara onerim temiz kurulm yapmadan kurmamalari olacak.
Evet her rom kurduğunuzda mutlaka komple format eski rom kalıntıları silmek cihaza iyi gelir

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Ben bu romu kurdum fakat bana biraz takiliyor gibi geldi. Verilerle ugrasmak istemedigim icin temiz kurulum yapmadan kurdum.Bu takilmalar sanirim temiz kurulum olmadigi icin oluyor. Kuracak olan arkadaslara onerim temiz kurulm yapmadan kurmamalari olacak.
Bende sizin gibi yaptım 2 3 kez kapatıp açtım şimdilik takılma kasılma yok çok şükür

Üst Alt