- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Meslek
- Otobüs Kaptanı
- Konular
- 76
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım xiaomi rom lar genelde twrp ile kurulur twrp şu anki twrp de bazı sorunlar olduğu için de orange fox twrp yi flaşlamanız lazım sorunsuz bir twrp dir recovery rom linki de sağlam 2 tane rom linki göremedim benCemdede,
1. hocam android 11 uyumlu twrp linkini paylaşırmısınız, konu başlığındaki linkte iki tane twrp var hangisini kullanacam bilmiyorum.
Kod:
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
birde bu ne anlama geliyor anlamadım.
2. twrp yi telefona flashladıktan sonra orange fox u da flashlamam gerekiyormu yoksa romu direk twrp üzerinden mi flashlayacam
bana adım adım nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim.
ben daha önce bu yöntem ile yaptım ama android 11 uyumlu değil bu yöntem
Rehber - Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12 Kararlı Eu Rom Kurulum Rehberi Resimli Ve Videolu Anlatım
Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Kararlı Eu Rom V12.0.3.0.QJZMIXM Çıktı Not: Yapacağınız Tüm İşlemler Telefonunuzdaki Herşeyin Sıfırlanmasına Neden Olur Kurulum Yapmadan Önce Komple Yedeklerinizi Almayı Unutmayın Ve Ayrıca Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık Olmak Zorundadır Yoksa Kurulumu...forum.miuiturkiye.net
1 Öcelikle cihazınızım BL Kilidi açık olmalıdır.
2 Recovery - Redmi Note 9 Pro - Twrp 3.4.0-14 Tek Tuş Yükleme Aracı
daha sonra burdaki işlemleri dikatlice okuyarak twrp kurmanız ardından
Recovery - Redmi Note 9 Pro Miatoll Resmi Orange Fox Twrp Stabil R11.0.0 (Yeni Sürüm)
Arkadaşlar Orange Fox un Yeni Versiyonu Çıktı İndirip Twrp Üzerinden Flashlayın Orangefox Kurtarma Beta R11.0_1 | Resmi Miatoll Android: 10 - 11 Yapım tarihi: 28.02.2021 Bakımcı: @ DarthJabba9 İndirme Bağlantısı: Orange Fox Stabil R11.0.0 Twrp Dosyası Değişiklik günlüğü: *Miatoll için ilk...
forum.miuiturkiye.net
Son düzenleme: