Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam ekran süresini soruyorsanız ben rahat 10 saati alıyorum. Yalnız temiz kurulum yaptım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-16-12-25-56-533_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-11-16-12-25-56-533_com.miui.securitycenter.jpg
    296,5 KB · Görüntüleme: 29

kuvant512

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KUVANT
Cihazım
Mİ A1
Konular
1
Hocam ekran süresini soruyorsanız ben rahat 10 saati alıyorum. Yalnız temiz kurulum yaptım
Hocam temiz kurulum kastınız format data yes ardından wipe dalcik cache storage data mi silmek birde kullandığınız twrp link atarmisiniz hellas 3.5.1 twrp kullanarak işlem yaptım hafıza sifrelendi otg flash bellek ile işleme devam ettim

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam wipe bölümünden ilk 3 veya 4 şıkkı silip' recovery olarak yeniden başlatıp romu yüklüyoruz

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Cemdede hocam watsap mesajları dinlerken yarıda kesiliyor.Normal mesaj uygulamasındaki mesajları silemiyordum. Swift Backup uygulamasına yedekleyip tekrar yüklemiştim. Uygulamayı silince düzeldi. Watsapı da yedekten yüklemiştim ondanda olb

Cemdede hocam watsap mesajları dinlerken yarıda kesiliyor.Normal mesaj uygulamasındaki mesajları silemiyordum. Swift Backup uygulamasına yedekleyip tekrar yüklemiştim. Uygulamayı silince düzeldi. Watsapı da yedekten yüklemiştim ondanda olabilir
Ben genelde format atıp yüklemekten yanayım ondanda sorun yaşamıyorum dediğiniz gibi olabilir

plare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eralp
Cihazım
xiomi note 9pro
Konular
0
herşey çok güzel sorunsuz bir şekilde kurdum. fakat şöyle bir sıkıntı var. temaya girdiğimde çince yazılı temalar çıkıyor. yani çin bölgesindeki temalar çıkıyor. bölge değiştirin demeyin. neredeyse 10 tane ülke denedim değişmiyor. global sürümdeki temaların hiç birisi çıkmıyor.

Nurullah7182

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nurullah
Cihazım
Redmi Note9 pro
Konular
16
herşey çok güzel sorunsuz bir şekilde kurdum. fakat şöyle bir sıkıntı var. temaya girdiğimde çince yazılı temalar çıkıyor. yani çin bölgesindeki temalar çıkıyor. bölge değiştirin demeyin. neredeyse 10 tane ülke denedim değişmiyor. global sürümdeki temaların hiç birisi çıkmıyor.
Google'dan Xiaomi sistem uygulamaları guncelleyici apk indirin,kurun. daha sonra ayarlara geçin orada sistem uygulamaları guncelleyici çıkar oradan temaları guncelleyin globala döner temalar.

kuvant512

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
KUVANT
Cihazım
Mİ A1
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam wipe bölümünden ilk 3 veya 4 şıkkı silip' recovery olarak yeniden başlatıp romu yüklüyoruz
Teşekkürler hocam boş zamanımda temiz kurulum yapacağım

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Eskiden arayüz de kasmalar oluyordu stabil değildi bu sürümde nasıl ? Bahsettiğim sürüm 12.0.3 dü sanırım

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
76
Eskiden arayüz de kasmalar oluyordu stabil değildi bu sürümde nasıl ? Bahsettiğim sürüm 12.0.3 dü sanırım
Şu ana kadar kuran ve kullanan arkadaşlar dan öyle bir yorum almadık

amedaslan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Meslek
Öğretmen
Konular
9
Cemdede,
1. hocam android 11 uyumlu twrp linkini paylaşırmısınız, konu başlığındaki linkte iki tane twrp var hangisini kullanacam bilmiyorum.
Kod:
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
birde bu ne anlama geliyor anlamadım.
2. twrp yi telefona flashladıktan sonra orange fox u da flashlamam gerekiyormu yoksa romu direk twrp üzerinden mi flashlayacam
bana adım adım nasıl yapıldığını yazarsanız sevinirim.
ben daha önce bu yöntem ile yaptım ama android 11 uyumlu değil bu yöntem

Üst Alt