- Adım
- Ali
- Cihazım
- S23
- Konular
- 5
Hocam temiz kurulum kastınız format data yes ardından wipe dalcik cache storage data mi silmek birde kullandığınız twrp link atarmisiniz hellas 3.5.1 twrp kullanarak işlem yaptım hafıza sifrelendi otg flash bellek ile işleme devam ettimHocam ekran süresini soruyorsanız ben rahat 10 saati alıyorum. Yalnız temiz kurulum yaptım
Cemdede hocam watsap mesajları dinlerken yarıda kesiliyor.Normal mesaj uygulamasındaki mesajları silemiyordum. Swift Backup uygulamasına yedekleyip tekrar yüklemiştim. Uygulamayı silince düzeldi. Watsapı da yedekten yüklemiştim ondanda olb
Ben genelde format atıp yüklemekten yanayım ondanda sorun yaşamıyorum dediğiniz gibi olabilirCemdede hocam watsap mesajları dinlerken yarıda kesiliyor.Normal mesaj uygulamasındaki mesajları silemiyordum. Swift Backup uygulamasına yedekleyip tekrar yüklemiştim. Uygulamayı silince düzeldi. Watsapı da yedekten yüklemiştim ondanda olabilir
Google'dan Xiaomi sistem uygulamaları guncelleyici apk indirin,kurun. daha sonra ayarlara geçin orada sistem uygulamaları guncelleyici çıkar oradan temaları guncelleyin globala döner temalar.herşey çok güzel sorunsuz bir şekilde kurdum. fakat şöyle bir sıkıntı var. temaya girdiğimde çince yazılı temalar çıkıyor. yani çin bölgesindeki temalar çıkıyor. bölge değiştirin demeyin. neredeyse 10 tane ülke denedim değişmiyor. global sürümdeki temaların hiç birisi çıkmıyor.
Teşekkürler hocam boş zamanımda temiz kurulum yapacağımRecovery - Redmi Note 9 Pro Miatoll Resmi Orange Fox Twrp Stabil R11.0.0 (Yeni Sürüm)
Arkadaşlar Orange Fox un Yeni Versiyonu Çıktı İndirip Twrp Üzerinden Flashlayın Orangefox Kurtarma Beta R11.0_1 | Resmi Miatoll Android: 10 - 11 Yapım tarihi: 28.02.2021 Bakımcı: @ DarthJabba9 İndirme Bağlantısı: Orange Fox Stabil R11.0.0 Twrp Dosyası Değişiklik günlüğü: *Miatoll için ilk...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam wipe bölümünden ilk 3 veya 4 şıkkı silip' recovery olarak yeniden başlatıp romu yüklüyoruz
Şu ana kadar kuran ve kullanan arkadaşlar dan öyle bir yorum almadıkEskiden arayüz de kasmalar oluyordu stabil değildi bu sürümde nasıl ? Bahsettiğim sürüm 12.0.3 dü sanırım