Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomRedmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı 12.5 Stable EU 12.5.2.0 RJZMIXM İndirme Bağlantıları
Hocam hatasız kurarsanız sıkıntı olmaz. Netflix kullanmıyorum magiks yükleyip magiks içinden magikshide prop config ve riru yu yükleyip magiks ayarlardan magiks hide yi aktif edip telefonu kapatıp açarsanız safetynet geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cemdede hocam elinize sağlık rom fena değil. Temaları içe aktar gayet güzel çalışıyor
Gerekli olan yerleri alıntı yaptım neresi lazım sana
Kardeşim bu rom eu Mıuı rom yani eu romun sadeleşitirilip bazı uygulamalar içinden çıkarılmış rom diğer 12.04 konusuna bakarsan 15000 mesaj yazılmış olan anlarsın
Kardeşim bu rom eu Mıuı rom yani eu romun sadeleşitirilip bazı uygulamalar içinden çıkarılmış rom diğer 12.04 konusuna bakarsan 15000 mesaj yazılmış olan anlarsın
Kurabilir sin okuyarak yaparsan sıkıntı çıkmaz
Hayır kardeşim rom çok akıcı 2 gündür deniyorum akıyor maşallah
Ben şuan 11.0.7.0 dayım eu da ona göre kıyaslarsak nasıl hocam iyimi? Bide şuankinde ses kaydı yapılamıyor sadece arama sırasında kayda basarsak kaydediyor otomatik yapmıyor ayarı yok. Bunda her görüşmede otomatik kayıt yapıyor mu?
Ben şuan 11.0.7.0 dayım eu da ona göre kıyaslarsak nasıl hocam iyimi? Bide şuankinde ses kaydı yapılamıyor sadece arama sırasında kayda basarsak kaydediyor otomatik yapmıyor ayarı yok. Bunda her görüşmede otomatik kayıt yapıyor mu?
Daha Önce kullandım biliyorum ayarını hatta bildirimini bile gizliyoruz. Ancak şuan bunda yok! Bide hocam fark derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı? Yani 12.5 iyimi?
Daha Önce kullandım biliyorum ayarını hatta bildirimini bile gizliyoruz. Ancak şuan bunda yok! Bide hocam fark derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı? Yani 12.5 iyimi?
Orijinal den kastınız cihazın modeli mi söyleyin ona göre yardımcı olalım xiaomi de rom çok eğer cihazınızın BL kilidi kapalı ise zaten ayarlar güncelleme tekrar yükle den orijinal rom iner
Ben bu romu kurdum fakat bana biraz takiliyor gibi geldi. Verilerle ugrasmak istemedigim icin temiz kurulum yapmadan kurdum.Bu takilmalar sanirim temiz kurulum olmadigi icin oluyor. Kuracak olan arkadaslara onerim temiz kurulm yapmadan kurmamalari olacak.