- Adım
- Samet
- Cihazım
- İp7
- Konular
- 1
Teşekkür ederim yüklü uygulamalarım silinir misilinmez mi flash tool programı ile sorunsuz şekilde global roma geçiş yapabilirsiniz
Teşekkür ederim yüklü uygulamalarım silinir misilinmez mi flash tool programı ile sorunsuz şekilde global roma geçiş yapabilirsiniz
yüklü programlar resimelr müzikler herşey silinir size tavsiyem cloud özelliği ile yedekleyebildiğiniz herşeyi yedekleyin dahili depolamadaki klasörleride komple pc ye felan yedekleyin sonra mi flash tool ile kurulumu yapınTeşekkür ederim yüklü uygulamalarım silinir mi
Tamam teşekkürler deneyeceğim bakalımyüklü programlar resimelr müzikler herşey silinir size tavsiyem cloud özelliği ile yedekleyebildiğiniz herşeyi yedekleyin dahili depolamadaki klasörleride komple pc ye felan yedekleyin sonra mi flash tool ile kurulumu yapın
Tamam teşekkürler deneyeceğim bakalımüstadım bir de global romda
Üstadım bir de global romda görüşme kaydı var mı acaba?yüklü programlar resimelr müzikler herşey silinir size tavsiyem cloud özelliği ile yedekleyebildiğiniz herşeyi yedekleyin dahili depolamadaki klasörleride komple pc ye felan yedekleyin sonra mi flash tool ile kurulumu yapın
hayır globam romda google uygulamaları var haliyle görüşme kaydıda yok endonezya rom kurarsanız xiomi uygulmaları var onda görüşme kaydı mevcutÜstadım bir de global romda görüşme kaydı var mı acaba?
Tama üstadım eyvallah ben NFC ve görüşme kaydı olan rom arıyorum globalde NFC var görüşme kaydı yok hindistan sürümünde görüşme kaydı var NFC yokhayır globam romda google uygulamaları var haliyle görüşme kaydıda yok endonezya rom kurarsanız xiomi uygulmaları var onda görüşme kaydı mevcut
hindistan sürümü sadece curtana cihazlar için hocam yani note 9s ve note 9 pronun hint versiyonu için cihazınız global cihaz ise kod adı joyeuse eger olurda yanlıslıkla curtana rom kurarsanız cihaz hard brick olur bunlara cok dikkat etmeniz lazım eger cihazınız joyeuse ise endonezya romu kurun onda hem nfc var hemde görüşme kaydıTama üstadım eyvallah ben NFC ve görüşme kaydı olan rom arıyorum globalde NFC var görüşme kaydı yok hindistan sürümünde görüşme kaydı var NFC yok
Bilgi için teşekkürler bendeki Hint versiyonu Endonezya romu kurabilir miyim?hindistan sürümü sadece curtana cihazlar için hocam yani note 9s ve note 9 pronun hint versiyonu için cihazınız global cihaz ise kod adı joyeuse eger olurda yanlıslıkla curtana rom kurarsanız cihaz hard brick olur bunlara cok dikkat etmeniz lazım eger cihazınız joyeuse ise endonezya romu kurun onda hem nfc var hemde görüşme kaydı
Hocam Endonezya rom Hint versiyonu değil sadece Endonezya romBilgi için teşekkürler bendeki Hint versiyonu Endonezya romu kurabilir miyim?
Benim cihaz curtana imiş buna Endonezya romu atarsam hard bric olur muBilgi için teşekkürler bendeki Hint versiyonu Endonezya romu kurabilir miyim?