Evet global orjinal resmi rom güncellemesiBu rom orjinal temiz rom mı?
Hocam kolay gelsin bende note9s var ya telefona hindistan romu yükledim sonra IMEI attım telefon 4.5g yerine sadece E yazıyordu sonra telefoncuya götürdüm adam sözde yapmış biri beni aradığında şebekeden düşüyor bu rom note9s içinde oluyor mu şimdiden teşekkürlerRedmi Note 9 Pro
Global Kararlı Rom
V11.0.5.0.QJZMIXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme Yöntemleri
- Ota üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
-V11.0.4.0 QJZMIXM romunda iseniz sistem güncelleyici üzerinden Ota rom indirme bağlantısını kullanarak geçiş yapabilirsiniz.
- Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
- Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot rom Kurulum Rehberi
Ota Rom İndirme Bağlantısı;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom İndirme Bağlantısı;
Fastboot Rom İndirme Bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir
Hocam kolay gelsin bende note9s var ya telefona hindistan romu yükledim sonra IMEI attım telefon 4.5g yerine sadece E yazıyordu sonra telefoncuya götürdüm adam sözde yapmış biri beni aradığında şebekeden düşüyor bu rom note9s içinde oluyor mu şimdiden teşekkürler
Sadece bunda sorun çıktı note8 note8 pro ve mi9t attım sorun yaşamadım yinede teşekkürlerFarklı cihazlar olduğundan dolayı olmaz. Cihazınız Brick duruma dahi düşebilir.
İmei repair işlemini işin ehli kişilere yaptırmanız da fayda vardır.
Hocam kolay gelsin bir şey sormak istiyorum benim cihaz redmi note 9 pro sürümü 11.0.5 miui 12 güncellemek istemiyorum 11.0.5 kalırsam bir sıkıntı çıkarmı hocam pil sorunu için güncellemek istemiyorum
silinmez mi flash tool programı ile sorunsuz şekilde global roma geçiş yapabilirsinizMerhaba cihazımda 12 hindistan sürümü yüklü global rom yüklemek istiyorum IMEI repair yapmıştım global rom yükleyince IMEI silinir mi?