Rom Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V11.0.5.0.QJZMIXM İndirme Bağlantıları

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Birazdan gelecek... en az 2 ay

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
ben cikandan gunceledim ama bundan onceki guncellemeleri bilmiyorum nasildi jarj hizli bitiyor ve isinma cok cabuk oluyor menude gecişlerde baglar oluyor nerdeyse 1 hafdadir kullanmakdayim telefonu anlayamadimki telefondami problem var ya guncellemedemi bu yuzden kilid acib eu rom kurmak mantikli olurmu ya degisimmi talep etmeliyimmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 11.0.5.0 guncelledikden sonra format atdim oyle kullaniyorum bilginize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jarjdaykende isnma falza oluyor hem tekfon isiniyor hemde adaptor biliyorum 30w hizli jarj var ama telefonda 40 derece olmasi insanin icine tedirginlik saliyor

Son düzenleme:

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Benim cihaz yurtdışından geldi bootloader kilidi açtım normal romda sıkıntı ve kasma yoktu ben twrp falan yüklemeye çalıştım ama 9s twrpsi yüklendiği için olmadı telefonu resetledim yanlışlıkla tüm sistemi silmiştim daha sonra miflash ile buradan fastboot rom indirip kurdum direk açtım 1 hafta eskisi gibi sorunsuz çalıştı daha sonra arayüzde pencerelerde ve mesajlaşma uygulamalarında bı sohbete tıklayınca kasarak giriyor. Yani sistemin arayüzünde ve uygulamalarda bu kasmalar gerçekten tuhaf. Oyunda da kesinlikle önceki gibi akıcılık yok yani. Önceden 60 FPS sabit oynuyordum şimdi yine aynı ayarlarla 30 40 FPS gibi akıcı değil. Sorun rom da mı acaba Xiaomi in kendi sitesi falan yok mu orjinal rom indirip kursam.

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Bu surum baya basarili gibi buglar ve hatalar baya fixlenmis gibi geldi bana batarya da bir iki haftalik deneyimlerime gore fena degil su an telefon baya rahat kullanilabilecek hale geldi fakat chrome da ara ara eskiye gore cok daha nadir bir sekilde donma oluyor.

Xiaomiadamindibidir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Note 9 pro
Konular
3
Bu surum baya basarili gibi buglar ve hatalar baya fixlenmis gibi geldi bana batarya da bir iki haftalik deneyimlerime gore fena degil su an telefon baya rahat kullanilabilecek hale geldi fakat chrome da ara ara eskiye gore cok daha nadir bir sekilde donma oluyor.
Yeni olan fastboot romunu mu yüklediniz ? Ben de rom yüklendikten 2 3 hafta sonra bu sorunlar olmaya başladı.

askinsis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4
Cihazım
noki
Konular
1
muiu v11.0.2.0 qjztrxm rom kullanıyorum. resmi garantili. güncelleme gelmiyor halen 02 de
bu roma nasıl geçerim. twrp botloader vs ile uğraşmadan geçme imkanı nasıl oluyor

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Yeni olan fastboot romunu mu yüklediniz ? Ben de rom yüklendikten 2 3 hafta sonra bu sorunlar olmaya başladı.
Evet imei repair yaptım ardından fastboottan 11.0.5 sueumunu kurdum bu sürüm bende fena değil. Tam emin olmamakla birlikte hem hoparlör hemde kulaklik performansı daha iyi gibi geldi

Fralakyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fefmi
Cihazım
Redmi note pro
Konular
1
Pek anlamıyorum, forumda bayağı okudumda cesaret edemiyorum.

Telefonuma imei atıldı, telefonumda twrp kurulumu bilmiyorum nasıl anlıyoruz.daha önce telefonu çökerttim. Rom var mı onuda bilmiyorum.

Burdaki hangi yolu denemeliyim, miui12 ye geçebilir miyim.

Fralakyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fefmi
Cihazım
Redmi note pro
Konular
1
İyi forumlar;

Telefonum redmi note 9 pro, imei atılmış durumda güncellemeyi ve yedeklemeyi iyice öğrendim nasıl yapılacağı ile ilgili.

Telefonumda rom var mı onu anlayamadım, açma tuşuyla, ses açma tuşuna basdım twrp menüsü açıldı, ama daha önce giriş yapılmamış gibiydi dilini filan ben seçtim. Acaba bu telefona sadece imei mi atılmış.

Ayarlar kısmının ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum, bununla güncelleme yapsam telefon brick olur mu imei uçar mı?

Güncellemeleri okudum yapabilirim. Ancak romlu olup olmadığını bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
İyi forumlar;

Telefonum redmi note 9 pro, imei atılmış durumda güncellemeyi ve yedeklemeyi iyice öğrendim nasıl yapılacağı ile ilgili.

Telefonumda rom var mı onu anlayamadım, açma tuşuyla, ses açma tuşuna basdım twrp menüsü açıldı, ama daha önce giriş yapılmamış gibiydi dilini filan ben seçtim. Acaba bu telefona sadece imei mi atılmış.

Ayarlar kısmının ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum, bununla güncelleme yapsam telefon brick olur mu imei uçar mı?

Güncellemeleri okudum yapabilirim. Ancak romlu olup olmadığını bilmiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeşim twrpden efs yedeğini alman lazım ayrıca bu tarz cihazlarda rom atıldıktan sonra imei uçuyor genelde twrpden efs yedeği bile bazen işe yaramıyor çok arkadaş denk geldi öyle

Üst Alt