- Adım
- Bekir Sami
- Cihazım
- Mi13TPro 12/512
- Meslek
- Memur
- Konular
- 8
Birazdan gelecek... en az 2 ay
Yeni olan fastboot romunu mu yüklediniz ? Ben de rom yüklendikten 2 3 hafta sonra bu sorunlar olmaya başladı.Bu surum baya basarili gibi buglar ve hatalar baya fixlenmis gibi geldi bana batarya da bir iki haftalik deneyimlerime gore fena degil su an telefon baya rahat kullanilabilecek hale geldi fakat chrome da ara ara eskiye gore cok daha nadir bir sekilde donma oluyor.
Evet imei repair yaptım ardından fastboottan 11.0.5 sueumunu kurdum bu sürüm bende fena değil. Tam emin olmamakla birlikte hem hoparlör hemde kulaklik performansı daha iyi gibi geldiYeni olan fastboot romunu mu yüklediniz ? Ben de rom yüklendikten 2 3 hafta sonra bu sorunlar olmaya başladı.
Kardeşim twrpden efs yedeğini alman lazım ayrıca bu tarz cihazlarda rom atıldıktan sonra imei uçuyor genelde twrpden efs yedeği bile bazen işe yaramıyor çok arkadaş denk geldi öyleİyi forumlar;
Telefonum redmi note 9 pro, imei atılmış durumda güncellemeyi ve yedeklemeyi iyice öğrendim nasıl yapılacağı ile ilgili.
Telefonumda rom var mı onu anlayamadım, açma tuşuyla, ses açma tuşuna basdım twrp menüsü açıldı, ama daha önce giriş yapılmamış gibiydi dilini filan ben seçtim. Acaba bu telefona sadece imei mi atılmış.
Ayarlar kısmının ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum, bununla güncelleme yapsam telefon brick olur mu imei uçar mı?
Güncellemeleri okudum yapabilirim. Ancak romlu olup olmadığını bilmiyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.