- Adım
- Fatih
- Cihazım
- General Mobi
- Konular
- 2
Hangi rom olması gerekir ben bir türlü yüklemedim yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar
Bypass kısmında sorun var. Bypass edilmemiş cihazPyton hata veriyor
bypass olmuyor evetYapamayanlara tek tek yardımcı olabilirim.Tamir anlamında değil yani,bypassı uygulamanız konusunda.Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi zorlanmış çünkü.
kardeş buralarda mısın? bi yardımcı olsan sana zahmetYapamayanlara tek tek yardımcı olabilirim.Tamir anlamında değil yani,bypassı uygulamanız konusunda.Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi zorlanmış çünkü.
AspecTR arkadaş sağolsun valla, benim sabahtan beri yapamadığım işi 10 dkda halletti. sabah 11 den akşam 17ye kadar uğraştım, AspecTR arkadaş 17:10da işi bitirdiYapamayanlara tek tek yardımcı olabilirim.Tamir anlamında değil yani,bypassı uygulamanız konusunda.Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi zorlanmış çünkü.
valla yeni telefon almış gibi sevindim. konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olan AspecTR arkadaşa çok teşekkür ederim.AspecTR arkadaş sağolsun valla, benim sabahtan beri yapamadığım işi 10 dkda halletti. sabah 11 den akşam 17ye kadar uğraştım, AspecTR arkadaş 17:10da işi bitirdisağolsun varolsun çok teşekkür ederim