- Adım
- mustafa
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 0
Atıyorum ama malesef açılmıyor.Recovery ekranında format at hocam açılmasi lazim
Atıyorum ama malesef açılmıyor.Recovery ekranında format at hocam açılmasi lazim
Farklı romlar deneyiniz. Hindistan rom olur çin olur global olur endonezya olur.Atıyorum ama malesef açılmıyor.
Global miui 11 android 10 deneyin.Bu şekilde bir hata alıyorum bunun sebebi nedir ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu Çin cihazı olmasin?Recovery moda girdiğimde böyle bir yazıyla karşılaşıyorum her romu denedim sürekli döngü içerisine giriyor telefon formatta yaramadı işe.Kilit zannımca kalkmıyor bootloader kilidini kaldırmadan olmayacak anlaşılan ama kaldıramıyorum da ne hesabım var ne yedek dosyalarımResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farklı bir çin rom yükledim açıldı cihaz arkada CE ibaresi vardı ama global sandım peki buna global rom yükleyemicekmiyim bu şekilde kullanmam çok zorHocam bu Çin cihazı olmasin?
Çünkü bu yazı Çin cihazlarda çıkıyor rom uyumsuzluğundan
Birde Çin romu dene sen bi
cihazınız global değil global olsaydı redmi yazısı dik değilde yan yazardı arka kapakta. global rom yüklenmesi için anakartta tamir yapılması gerekiyor. imei atılmış cihaz ise bootloader kilidini açamazsınız..Farklı bir çin rom yükledim açıldı cihaz arkada CE ibaresi vardı ama global sandım peki buna global rom yükleyemicekmiyim bu şekilde kullanmam çok zor
İmei atılmış cihazdı çöpmü yani cihaz kurtuluşu yok sanırım.Anakart tamiri ile hallolurmu peki çok maliyetlimidircihazınız global değil global olsaydı redmi yazısı dik değilde yan yazardı arka kapakta. global rom yüklenmesi için anakartta tamir yapılması gerekiyor. imei atılmış cihaz ise bootloader kilidini açamazsınız..
Çöp değil neden çöp olsun ufak bir operasyon ile hayata döner sıkıntı yok..İmei atılmış cihazdı çöpmü yani cihaz kurtuluşu yok sanırım.Anakart tamiri ile hallolurmu peki çok maliyetlimidir
Hocam İstanbul/Avcılar ikametim buradaki çoğu tamirciye verdim halledemedi yapılması geren işlem tam olarak nedir belki söylersem bunun yapılması gerek diye anlarlar yada bana yakınlarda önereceğiniz bir servis bir yol varmı ?Çöp değil neden çöp olsun ufak bir operasyon ile hayata döner sıkıntı yok..