Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

Kriyos_s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
1
Bypass'da telefonu algılamıyor ilk satırdaki yazı hariç bir şey gelmiyor cmd ekranına. Telefonu ses açma / kapama / aynı anda basarak 3 kere programı açıp denedim olmadı hiçbirinde.

Kriyos_s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
1
Düzeltme notu:
Elinize sağlık sadece bypass atarak telefon açıldı, nasıl oldu bilmiyom ama protectionlar kapandıktan sonra telefon tak diye yeniden başlatıldı ve açıldı sıfırdan kurulum yaptım şuan global rom'da güzel bir şekilde çalışıyor.

Palmei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Redmi Note 8P
Konular
2
Hocam hangi img dosyasını indiriyoruz ben orasını anlamadım. Az önce yanlışlıkla şifre varken twrp girince tüm dosyalar encryptlendi. Ben de disable forceencrypt dedim twrp üzerinden ve bootloop'a girdi. Şimdi her şeyi kurdum ama basit yöntemde brom.bat'ı açınca ve takınca maalesef algılamıyor cihazı. Telefon zaten ya bootloop'da ya da fastboot'da. Ben de şimdi python'suz yöntemi deneyecektim ama img dosyasını bulamadım nerede indirme linki? Veya da elimdeki Custom ROM'un içinde hangi img dosyası olur?

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam hangi img dosyasını indiriyoruz ben orasını anlamadım. Az önce yanlışlıkla şifre varken twrp girince tüm dosyalar encryptlendi. Ben de disable forceencrypt dedim twrp üzerinden ve bootloop'a girdi. Şimdi her şeyi kurdum ama basit yöntemde brom.bat'ı açınca ve takınca maalesef algılamıyor cihazı. Telefon zaten ya bootloop'da ya da fastboot'da. Ben de şimdi python'suz yöntemi deneyecektim ama img dosyasını bulamadım nerede indirme linki? Veya da elimdeki Custom ROM'un içinde hangi img dosyası olur?
Fastboot romun içinde herşey var konuyu detaylı inceleyiniz

Üst Alt