Rehber Redmi Note 8 Pro Yetkili Hesabı Atlamak / Unbrick

ayafixcenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulaziz
Cihazım
Redmi Note 5A
Konular
0
benim telefon arka kapaktaki redmi yazısı dik ve Ce sertifikası yok sanırım china model buna uygun SP Flash tool yazılım bulamadım china ne indirdiysem scatter dosyası hata veriyor yardımcı olabilecek varmı yazılım bulamadıgım için china işlemleri geri kalan kısmını deneyemedim cihaza daha önce global sürüm yüklendi Miui ekranında kalıyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
benim telefon arka kapaktaki redmi yazısı dik ve Ce sertifikası yok sanırım china model buna uygun SP Flash tool yazılım bulamadım china ne indirdiysem scatter dosyası hata veriyor yardımcı olabilecek varmı yazılım bulamadıgım için china işlemleri geri kalan kısmını deneyemedim cihaza daha önce global sürüm yüklendi Miui ekranında kalıyor
Faatboot rom yuklemiyorsunuz muhtemelen. Her romun içinde muhakkak olur

ayafixcenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulaziz
Cihazım
Redmi Note 5A
Konular
0
Faatboot rom yuklemiyorsunuz muhtemelen. Her romun içinde muhakkak olur
merhaba XiaoMiFlash ile deniyorum fastboot rom ondada hata veriyor 10 tane yakın rom indirdim ama burada yazılanları yapıp en son sp flash tool ile yüklerm dedim indirdiğim yazılımlar china ama hep hata alıyorum fastboot rom indirmeme ragmen onuda kuramıyorum

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
merhaba XiaoMiFlash ile deniyorum fastboot rom ondada hata veriyor 10 tane yakın rom indirdim ama burada yazılanları yapıp en son sp flash tool ile yüklerm dedim indirdiğim yazılımlar china ama hep hata alıyorum fastboot rom indirmeme ragmen onuda kuramıyorum
Müsait zamanda başkasının telefonundan doğrulama yapınız hesabınıza. Daha sonra teamviewer için id ve şifre gönderiniz

ayafixcenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulaziz
Cihazım
Redmi Note 5A
Konular
0
Müsait zamanda başkasının telefonundan doğrulama yapınız hesabınıza. Daha sonra teamviewer için id ve şifre gönderiniz
İlginiz için çok teşekkür ederim Mi hesabım bilmiyorum telefon 2.el aldım mi hesaba ait numara kapanmış team id yi hangi saatler arası uygunsunuz

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
İlginiz için çok teşekkür ederim Mi hesabım bilmiyorum telefon 2.el aldım mi hesaba ait numara kapanmış team id yi hangi saatler arası uygunsunuz
Forum hesabınızı onaylamaz iseniz bana özel mesaj atamazsınız. Bu yüzden onaylamanız lazım. Mi hesabı vs ile işiniz yok şuan
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ayafixcenter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulaziz
Cihazım
Redmi Note 5A
Konular
0
Forum hesabınızı onaylamaz iseniz bana özel mesaj atamazsınız. Bu yüzden onaylamanız lazım. Mi hesabı vs ile işiniz yok şuan
Kusura bakmayın anlamamışım sms onayı yaptım

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
Bootloder kilidi kapalıysa yükleme yalnız aynı bölge sürümleri arasında mümkün. Ryzen 320 bilgisayar ile kullanımda sorunlar ola bilir.

1. Python uygulamasını indiriyoruz ve çalıştırıyoruz.
64 bit
32 bit

2. Cmd.exe çalıştırıyoruz ve bu komutu yazıp enter basıyoruz.
python -m pip install pyusb pyserial json5

3. Driver arşivini indirip bilgisayarda masa üzerine çıkarıyoruz.
4. Driver dosyasında mausun sağ dügmesini
cdc-acm.inf üzerine tıklayıp yükle diyoruz.
5.
uygulamasını yükleyip çalıştırıyoruz.
6. Next basıyoruz
7. Resimdeki gibi kuruyoruz

8. Telefonu kapatıyoruz ve telefonun ses artı tuşuna (bazen ses kısma tuşuna veya ikisine bir yerde basmak gerekiyor) basarak bilgisayara bağlıyoruz ve pencerede gözüken Media Tek USB Port cihazının üzerine çabuk tıklayarak yüklüyoruz.

9. Ardından Bypass dosyasına geçip brom.bat komutunu çalıştırıyoruz. (Bu arada cihaz hala kapalı olmalı.)
10. Kapalı telfonun ses artı tuşunu basılı tutarak telefonu bilgisayara bağlıyoruz. (Açılan Pencerede işlemin gitdiyi gözükecek)
11. SP Flash Tool dosyasına gidiyoruz.(telefon hala kapalı ve bilgisayara bağlı olmalı)
12. Options bölümünü resimdeki gibi ayarlıyoruz.

13. Yükleyeceğimiz rom dosyası içinden image dosyasına gidip scatter seçiyoruz ve download basıyoruz.
14. Yükleme başlıyor. Büyük yeşil onayı gördükten sonra telefonu bilgisayardan ayırıyoruz.

Uyarı: Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.
hocam 8. adıma geldiğimde telefonu görmüyor pc yardımcı olurmusunuz

Üst Alt