Bu yöntemi kullanarak çin romu yükleyin.Daha sonrasında çin romunda kilit açmayı deneyin.Arkadaşlar redmi note 8 pro telefonuma 12.0.6 global romu yüklerken yanlışlıkla bootloader kilidini aç seçeneği ile beraber flashlamışım ve flash sonucunda bu rom bu telefonda çalışmıyor gibi bir uyarı aldım ve rom yükleyemiyorum. sanırım brick bu demek. BL kilidini açmaya çalışınca mi hesabıma giriş yapıyorum ama telefon numarası eklememi istiyor. daha önce açarken böyle bir şey istememişti. yanımda başka telefon da yok ne yapacağım kalakaldım.
Cihaz china model. china rom yükleyip kilit açmayı deneyin. Eğer kilit açılmazsa direnç değişmek gerekecekArkadaşlar redmi note 8 pro telefonuma 12.0.6 global romu yüklerken yanlışlıkla bootloader kilidini aç seçeneği ile beraber flashlamışım ve flash sonucunda bu rom bu telefonda çalışmıyor gibi bir uyarı aldım ve rom yükleyemiyorum. sanırım brick bu demek. BL kilidini açmaya çalışınca mi hesabıma giriş yapıyorum ama telefon numarası eklememi istiyor. daha önce açarken böyle bir şey istememişti. yanımda başka telefon da yok ne yapacağım kalakaldım.
Cihaz china model. china rom yükleyip kilit açmayı deneyin. Eğer kilit açılmazsa direnç değişmek gerekecek
Hocalarım recovery mi yoksa tgz uzanıtılı olanı mı indirmeliyim. Bir de telefon kapanmıyor sürekli recovery menuye atıyor kendini.Bu yöntemi kullanarak çin romu yükleyin.Daha sonrasında çin romunda kilit açmayı deneyin.
Tgz uzantılıHocalarım recovery mi yoksa tgz uzanıtılı olanı mı indirmeliyim. Bir de telefon kapanmıyor sürekli recovery menuye atıyor kendini.