Scatter factory format desteklemediğinden hata vermiş. Yetkili hesapla yapabilirim dilersenizS.A arkadaşlar ben daha önce cihazı hardbrick ettimiştim clean and lock seçili kalmıştı bootloader kilitlenmiş sanırsam herneyse ufi dongle'dan kredili sistem ile yaptırdık fakat ufi şöyle bir hata verdi server açık olmasına rağmen herşey sorunsuz yüklüydü iki sefer denedik 8 kredi bile yedi tam olarak bu hatanın sebebi ne olabilir lütfen tecrübeli hocalarım cevap versin.
Writing preloader at 0x00000000, size: 311.94 KiB... Error: 0xC002000C (STATUS_SEC_WRITE_DATA_NOT_ALLOWED)
Tamam da abi daha önce benim cihazım gibi brick olan note8pro 128 gb başka cihazda başarılı yüklemiş ufi o arkadaş bana öyle söyledi sonuçta bu ufi kredili sistem aynı yetkili hesap gibi işlemiyor mu? Ve bu scarter factory açık anlatabilir misiniz teşekürler bu aradaScatter factory format desteklemediğinden hata vermiş. Yetkili hesapla yapabilirim dilerseniz
Malesef işlemiyor. Ufi aracı.Tamam da abi daha önce benim cihazım gibi brick olan note8pro 128 gb başka cihazda başarılı yüklemiş ufi o arkadaş bana öyle söyledi sonuçta bu ufi kredili sistem aynı yetkili hesap gibi işlemiyor mu? Açık anlatabilir misiniz teşekürler bu arada
Yetkili hesap ile kesin olur diyosunuz yani cihaz açılmadan bide uzaktan olurmu + fiyat nedir abiMalesef işlemiyor. Ufi aracı.
Kesin olur uzaktan olmaz. Fiyat için özel mesaj atabilirsiniz hocam.Yetkili hesap ile kesin olur diyosunuz yani cihaz açılmadan bide uzaktan olurmu + fiyat nedir abi
Ben msj atamıyorm siz atamaz mısınzKesin olur uzaktan olmaz. Fiyat için özel mesaj atabilirsiniz hocam.
hocam yetkili hesabı nerden aldınız bende brickledim telefonumu yardımcı olurmusunBende bu cihazı brick ettim ve malesef kapağı açıp batarya soketini söküp yetkili hesap ile sp flash tool ile açtırdım.