Root sorununu nasıl çözdünüz hocam? Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım da karşılaşan olursa diye çözümü konuya alıntı olarak ekleyebilirim sizin adınıza
Aslında sorun denemez benim hatam kaynaklı ben direk recovery üzerinden flashlayıp denemiştim hata veriyordu sonra magisk uygulamasına girmek geldi aklıma tıklayınca bir uyarı verdi yanlış hatırlamıyorsam tam paketi yüklemek istiyor musunuz tarzı bir şeydi tıkladım indi kurdu ve düzeldi
Hocam romun şarj süresine gerçekten bayıldım her zaman kullandığım şekilde kullanıyorum normalde başka cihazlarda şimdiye şarjım en iyi ihtimalle yüzde 40 kalırdı o da fazla kullanmazsam eğer ama şimdi aktif kullanım ile yüzde 50 kaldı. Performans olarak da gayet memnunum sadece aosp çok alışkın olmadığım için garip geldi onun dışında iyi anlaşıyoruz ve şimdiye kadar herhangi bir hata ile de karşılaşmadım.
Sadece ufak bir sıkıntım var ama rom kaynaklı mı emin olamadım sanki diğer cihazlara göre WiFi ve hücresel veri bir tık daha yavaş gibi geldi ama dediğim gibi kesin öyle diyemiyorum bana da öyle gelmiş olabilir. Aosp romlarda bu tür sorun yaşayan olduysa ne tavsiye eder acaba?
Çok uzadı farkındayım ama rootlu cihazlar için şunu da mutlaka kur bu modül olmazsa olmaz dediğiniz uygulamaları da paylaşırsanız sevinirim