Rom Redmi Note 8 Pro - OctaviOS v2.9 Android 11 (Şiddetle Tavsiye)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yok hocam sorunsuz kurabilirsiniz.
Bankacılık uygulamaları için magiski zygisk var yanı magiski gizliyor bankacılık uygulamaları vs algılamıyor sorunsuz çalışıyor

Bicer79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
RN8P
Konular
9
Yok hocam sorunsuz kurabilirsiniz.
Bankacılık uygulamaları için magiski zygisk var yanı magiski gizliyor bankacılık uygulamaları vs algılamıyor sorunsuz çalışıyor
hocam bana link vermeniz mümkün mü .
teşekkür ederim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
hocam bana link vermeniz mümkün mü .
teşekkür ederim

Bicer79

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
RN8P
Konular
9
ben kuramadım acaba 12.5.7 sürümü olduğu için mi . fastboot a aldığım halde cihazı cihaz bağlantısı beklenmektedir yazıyor

wonux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
J7
Konular
8
format atmasak olmaz mı:@

berat946

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
0
Bu romu yaklaşık 1.5 - 2 aydır kullanıyorum; ilk yüklediğim zamanlarda akıcı bir şekilde sorunsuz kullanabiliyordum, şarjı güzel gidiyordu, global rom'a göre çok daha iyiydi ancak son zamanlarda uygulamalarım açılmamaya, ara ara yazılım kendi kendine takılmaya başladı sürekli donup durmaya başladı. Şarjı konusunda da birkaç defa gece kendi kendine tüm şarjı bitirdi, %97'den %2'ye düştü bir seferde kullandığım bir uygulama mı arkaplanda açık kaldı herhangi bir bilgim yok o yüzden fazla yorum yapamıyorum. Eğer bu takılma donma sorunu olmasaydı çok uzun süreli kullanabileceğim bir rom olabilirdi.

Aks7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Herkese merhabalar, öncelikle bir çok rom denemesinden sonra fazlasıyla beğendiğim ve stabillik performans açısından şiddetle tavsiye ettiğim bu güzel rom'u sizlerle paylaşmak istedim gerçekten muazzam bir performansa sahip aynı zamanda pil dostu bu rom hepinizin aradığı ve sabit bir şekilde kalacağınız rom. MIUI arayüzü güzel güzel olmasına ama çok büyük bir sorunu var ki; PİL ÖMRÜ! Redmi Note 8 Pro MTK bir işlemciye sahip olduğu için custom rom bulmak çok zor mecburi olarak AOSP romlara kalıyoruz.. Neyse lafı pek fazla uzatmadan kurun ve farkı hissedin diyerek rom'a geçiş yapıyorum. Özelleştirmeside oldukça bol.

- ROM İNCELEME -

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

- KURULUM -
(Küçük bir not; MIUI 12.5 Global ya da India romunda olmanız gerekli!)

İlk olarak indirme bağlantılarındaki dosyaları sırasıyla indirelim. Ve winrar dosyalarımızı masaüstümüzde tutalım.
İndirdikten sonra adım adım dikkatli bir şekilde buraları yapalım;

Öncelikle telefonumuzu bilgisayarımıza bağlıyoruz, daha sonrasında
ROM dosyamızı telefonumuzun "dahili depolama birimine" atıyoruz.
Attıktan sonra cihazımızın
geliştirici seçeneklerinden USB Hata ayıklama modunu aktif ediyoruz ve cihazımızı fastboot moduna alıyoruz.
Fastboot moduna aldık şimdi "
PLATFORM TOOLS" winrar dosyamıza sağ tıklayıp buraya çıkar diyoruz.
Masaüstüne klasör olarak gelmiştir.
Şimdi de "
RECOVERY" dosyamıza sağ tıklayıp buraya çıkar diyoruz. Bu da masaüstüne gelmiştir artık.
Şimdi masaüstüne çıkardığımız "
PLATFORM TOOLS" klasörüne giriyoruz.
Girdikten sonra yukarıda bulunan;

Enterladıktan sonra önümüze gelen cmd ekranına aşağıdaki resimde görüldüğü gibi "fastboot devices" yazıp enterlıyoruz.

Sonra cmd ekranı ile işimiz bitiyor artık.

Masaüstüne çıkardığımız "RECOVERY" klasörümüze girip "1.FlashBRPMiuiA11Unified" dosyamızı çalıştırıyoruz.
Çalıştırdıktan sonra kendisi işlemleri yapıyor ve "Press any key to continue ..." yazısının gelmesini bekliyoruz bu yazı geldikten sonra herhangi bir tuşa basıyoruz o ekran kapanıyor telefonumuza da recovery yüklenmiş oluyor.

Recovery'e atacaktır muhtemelen sizi atmaz ise kendiniz recovery ekranına girip "wipe" kısmına girip "advanced wipe" ye giriyorsunuz.
Girdikten sonra buradan "Dalvik / ART Cache" - "System" - "Vendor" - "Data" ve "Cache" kutucuklarını seçip "Swipe to wipe" yapıyoruz.
Bittikten sonra back tuşuna basıp geri geliyoruz "Install" sekmesini seçip ROM dosyamızı seçip "Swipe to confirm Flash" yapıyoruz.
Rom yüklendiği zaman back tuşuyla yine recovery'nin ana menüsüne geliyoruz.
Buradan tekrar "wipe" kısmına giriyoruz bu sefer "format data" yerine girip "yes" yazıyoruz kutucuğa ve onaylıyoruz.
Hata verebilir bu kısımda korkmayın!
Tekrar back tuşuyla ana menüsüne dönüp "Reboot" kısmına girip buradan "Recovery" seçip telefonu recoverye yeniden başlatıyoruz.
Tekrar recovery açıldıktan sonra tekrar "wipe" kısmına girip "format data" kısmına girip yine "yes" yazıyoruz kutucuğa ve yine onaylıyoruz bu sefer hatasız formatlayacaktır.
Formatlama bittikten sonra "Reboot System" butonuna tıklayıp romunuzu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

ROOT İŞLEMİ YAPMAK İSTERSENİZ DİYE DE MAGISK 23.0 ZIP OLARAK PAYLAŞIYORUM BUNU SİSTEM AÇILDIKTAN SONRA KURULUM TAMAMLANDIKTAN SONRA RECOVERY GİRİP INSTALL ÜZERİNDEN FLAŞLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

- İndirme Bağlantıları Sırasıyla -

Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

- Ekran Görüntüleri -

Hocam merhaba konunun üzerinde baya zamsn grçmiş ama bir sorum olacaktı cevap verirseniz sevinirim cihaz google play sertifikalı oluyormu netflix play storda açıkıyormu ve McDonald's uygulamasını kullanabiliyormuyuz

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam merhaba konunun üzerinde baya zamsn grçmiş ama bir sorum olacaktı cevap verirseniz sevinirim cihaz google play sertifikalı oluyormu netflix play storda açıkıyormu ve McDonald's uygulamasını kullanabiliyormuyuz
Hocam sertifika geçiyor muydu hatırlamıyorum ama geçmese bile magisk hide props config ile falan magiskten sertifika geçersin.

Aks7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baran
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
6
Hocam sertifika geçiyor muydu hatırlamıyorum ama geçmese bile magisk hide props config ile falan magiskten sertifika geçersin.
Peki bu dediğiniz olayı global romda işe yararmı biliyorsunuzki çinden gelen sonradan global rom yüklemmiş cihazların bootloader kilidi kapanmıyor. Eğer olur ise direk global romda yapayım

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Peki bu dediğiniz olayı global romda işe yararmı biliyorsunuzki çinden gelen sonradan global rom yüklemmiş cihazların bootloader kilidi kapanmıyor. Eğer olur ise direk global romda yapayım
Oluyor hocam.

Üst Alt