Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Selam hocam Pixel yerine bu romlarıdan birini yüklemek istiyorum da google ın aramasını ve sms ini varsayılan yaptıktan sonra kendi uygulamalarını dondurma imkanım var mı sistem diye sorun çıkar mı ?
bu romlar da pixel arayüzüne sahip yani varsayılan arama ve mesajlaşma uygulaması zaten google a ait olduğu için öyle bir zahmete girmenize gerek kalmaz

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam safetynet geçtim sonunda yemin ederim yabancı dilimi senelerdir custom rom root işleriyle geliştirdim yabancı forumlardan telegram gruplarından baka baka yaptım sonunda :D

Demiştim hocam. Bazen çabalamak gerekiyor, azminize hayran kaldım. Rom işine giriyorsak emek vermek gerekiyor. Bazı kişiler hazır olsun istiyor ama öyle bir şey yok Bu durumda olanlara iPhone öneriyorum. Cidden Elinize sağlık. clap~~

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Demiştim hocam. Bazen çabalamak gerekiyor, azminize hayran kaldım. Rom işine giriyorsak emek vermek gerekiyor. Bazı kişiler hazır olsun istiyor ama öyle bir şey yok Bu durumda olanlara iPhone öneriyorum. Cidden Elinize sağlık. clap~~
teşekkür ederim hocam hazır olunca zevki çıkmıyor valla :D

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
L1 sertifikası var mı? Netflix ve Amazon prime HD açıyor mu hocam?

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
bu romlar da pixel arayüzüne sahip yani varsayılan arama ve mesajlaşma uygulaması zaten google a ait olduğu için öyle bir zahmete girmenize gerek kalmaz
Hocam pixel dediniz de bu saf androidmiş şimdi 2 tane sms ve arama uygulaması oldu :) bunları nasıl hallederim dondursam işe yarar mı?

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
YouTube vanced hata veriyor bir türlü çözemedim. Hata su şekilde. "YouTube Google play hizmetleri olmadan çalışmaz"

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
YouTube vanced hata veriyor bir türlü çözemedim. Hata su şekilde. "YouTube Google play hizmetleri olmadan çalışmaz"
hocam youtube verilerini temizleyip kaldırın daha sonra youtube vanced apk yükleyip microg ile giriş yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pixel dediniz de bu saf androidmiş şimdi 2 tane sms ve arama uygulaması oldu :) bunları nasıl hallederim dondursam işe yarar mı?
bi deneyin hocam şimdi ben romu yüklediğimde iki stock android arama mesajlar uygulaması yoktu google uygulamalarıyla geldi direkt size o yüzden öyle söyledim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
L1 sertifikası var mı? Netflix ve Amazon prime HD açıyor mu hocam?

Hocam daha dün bu rom nasıl stabil olabilir, android 11 çıkmadı diyordunuz.. Şimdi ise L1 sertifikası var mı :|

Neyse benim cihazım çin, bu sebeple hiç bir zaman L1 olmayacak. Global cihazı olanlar, safety net geçtikten sonra deneyebilirler.

nokata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan Umut
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Hocam daha dün bu rom nasıl stabil olabilir, android 11 çıkmadı diyordunuz.. Şimdi ise L1 sertifikası var mı :|

Neyse benim cihazım çin, bu sebeple hiç bir zaman L1 olmayacak. Global cihazı olanlar, safety net geçtikten sonra deneyebilirler.
Benim telefon da çin ne yazık ki l1 gelmiyor ne yaparsam yapayım.

Üst Alt