Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
hocam safetynet geçtim sonunda yemin ederim yabancı dilimi senelerdir custom rom root işleriyle geliştirdim yabancı forumlardan telegram gruplarından baka baka yaptım sonunda :D
modül kurarak mı yoksa modülsüz mü geçtiniz hocam

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
modül kurarak mı yoksa modülsüz mü geçtiniz hocam
hideprops modülüyle hocam hemen anlatayım öncelikle yine magisk kendi ayarlarından magisk hide yapıyoruz daha sonra busbox modülü ile hideprops modülünü indiriyoruz ardından işlemler sırasıyla

-su
-props
-1
-f
daha sonra karşımıza telefon markaları ve hangisini seçeceğimizi belirtmek için numaraları çıkıyor buradan "25" numara yani "redmi" seçeneğini seçiyoruz ve kendi cihazımızı 8pro global veyahut çin seçiyoruz karşımıza android 10 ve 9 olarak 2 seçenek çıkıyor android 10 kısmını seçip reboot sorusuna y yazıp yeniden başlatıyoruz ve tekrar termuxa girip

-su
-props
-2
-y
-y
işlemini yapıyoruz bu kadar safetynet testinde android 10 begonia olarak geçmiş oluyoruz

Son düzenleme:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bu XiaomiParts içeren romlar bu değişik Dolby ve viper yüklenmiyor onun haricinde msm ile corvus kapışır bence msm biraz daha hızlı ama corvus da çok temiz bir yapıya sahip umarım Dolby yüklerim birgün

AsOsYaL_63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nayif
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Elektirikçi
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba

Tamamen OFFİCİAL sürüm olan bu rom sorunsuz çalışmaktadır.

1. Adım Öncelikle Bootloader kilidi açık olmalı : Redmi Note 8 Pro Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
  2. Adım Öncelikle cihazınızda Aosp rom için cfw recoveri kurulmuş olmalı. Bunun için şu sayfadan << Redmi Note 8 Pro - Custom Rom Kurmak- Aosp-Miui // Miui- Aosp Geçişler 16.12.2020 >> "Miui Stok veya Miui Custom romundan Aosp veya Lineageos roma geçiş yazımı" okuyun ve uygulayın.
  3. Eğer miui romda iseniz ve normal twrp yüklü ise bu adımdan geriye 2. adıma dönün ve mutlaka miui dan aospye geçiş yazımı uygulayarak romu kurun.
  4. Yoksa 2 ve 3. adımı es geçip 4. adımamı geldiniz? Size ne olacağınız söyleyim. Cihazınız normal twrp ile boot etmeye kalktığınız için bootloop a düşecek. O yüzden lütfen normal miui ve miui twrp varsa 2.adıma geri dönün.
  5. Eğer zaten Cfw recovery kurduysanız ve aosp romda iseniz gerisi kolay.
  6. Android Sürümünüz değişecek ise (Aosp android 10 den 11 geçiyorsanız )
    Adım 1 : Twrp ana ekranına girin
    Adım 2 : Wipe menüsünden internal storage dahil seçin silin., sonra format data seçeneğinden yes yazın ve silin. Restart recovery yapın
    Adım 3 : Kuracağınız romun sürümüne göre önce vendor sonra Romu, gapps ve magisk kurun
    Adım 4 : Cihazı yeniden başlat
  7. Android Sürümünüz aynı ise (Aosp android 11 den 11 geçiyorsanız )
    Adım 1 : Twrp ana ekranına girin
    Adım 2 : Wipe menüsünden internal storage ve vendor hariç seçin ve silin ( Bazı romlarda vendor dahil olmaması ihtimaline karşı vendoru da yazdım. Teoride Silsenizde sorun yok, rom sonrası tekrar twrp açıp uygun vendoru flashlayabilirsiniz. Cihaza herhangi bir zarar vermez.)
    Adım 3 : Romu, gapps ve magisk kurun
    Adım 4 : Cihazı yeniden başlat
Rom'u beğenmeyenler, Redmi Note 8 Pro - Custom Rom Kurmak- Aosp-Miui // Miui- Aosp Geçişler 16.12.2020 konumu inceleyerek nasıl yol izlemeli görebilirler.

**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.

***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
19.12.2020

ChangeLog :

• Upstreamed Kernel To v4.14.212+
• Prebuild ANx Cam
• Synced with latest sources
• Fixed Sdcard issue which has exFAT Parititon
• Switched To OSS IMS
(Thanks to Zidan & Sahil)
* Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
* Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....

İndirme Linkleri :
Rom :

Global ve Çin cihazı Android 11 Vendor :
Nick gapps Android 11 : ( Arm64/11.0/Basic)
Cfw Twrp Recovery:
Cfw OrangeFox Recovery:

Root :
Sa bu sorun sadece bende var sanırsam
Corvus iş v12 indirdim herşey tamam fakat uzantısı (jar) oldugu için twrp uzerinden gözükmüyor jar uzantısını sildim zip yaptım gine olmadı buna bi çözümü varmı

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Corvus iş v12 indirdim herşey tamam fakat uzantısı (jar) oldugu için twrp uzerinden gözükmüyor jar uzantısını sildim zip yaptım gine olmadı buna bi çözümü varmı
twrp install kısmında install zip mi yoksa install image mi seçili hocam

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
valla bilemedim hocam daha bilgili birine sorun isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ironsides hocam şu decrypt olayını nasıl halledicez twrp üzerinden internal storage hiçbir türlü gözükmüyor

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
Jar dosyasını 7zip ile çıkarmayı denediniz mi ya da çift tıklayıp açmayı belki de jarin içinde zip vardır

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Her ikisindede gözükmüyor
Dostum twrpde normal pcde iken masaüstüne sağ tıklıyorsun yeni>zip arşivi yapıyorsun bu zip arşivinin içine jardaki dosyaları kopyala yapıştır yapıyorsun daha sonrasında dosyaları attığın zip arşivini telefona atıp kuruyorsun giriş düzey bilgisayar bilgisi yeterli bunlarj yapmak için

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14

Üst Alt