Rom Redmi Note 8 Pro - [Non-Cfw] Android 11 CorvusOS V16.0 Alpha Centauri | OFFICIAL - 19.05.2021

Writhquars

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
Finans
Konular
39
hata mevcut mu? kritik hatalar veya ana sayfada kasma sorunu vs. var mı? Kullanacağımda 50gb lik data var onu kopyalamam bile 30-40 dk sürüyor boşa yüklemek istemiyorum. Android 11 de çıkmadığı halde nasıl çok stabil oluyor anlamadım, modifiyemi edilmiş rom?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hata mevcut mu? kritik hatalar veya ana sayfada kasma sorunu vs. var mı? Kullanacağımda 50gb lik data var onu kopyalamam bile 30-40 dk sürüyor boşa yüklemek istemiyorum. Android 11 de çıkmadığı halde nasıl çok stabil oluyor anlamadım, modifiyemi edilmiş rom?
Hata denk gelmediğini portre hariç ve kasma olmadığını bir önceki sayfada Ironsides hocam söylemiş zaten
soru tekrarlanınca daha mı etkili oluyor pek anlamadım doğrusu :)
ayrıca bir çok güncelleme almayan modele Aosp rom ile güncelleme veriliyor o romlar hatasız da bu rom neden hatasız olmasın Android 11 çıkmadan ?
Modifiyeden kastınızı anlayamadım pek.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Bu ikinci cevaplayışım. Romun hiç bir kasması ve hatası yok ( benim gördüğüm kamera portre modu hariç) . Noter huzurunda deneyip paylaşım yapmak isterdim ama buna ayıracak ne zamanım ne de nakitim var. smoking~~ Forumda meraklı olan arkadaşlar için diyebileceğim tek şey umarım beğenirsiniz, ben beğendim.

Size tavsiyem ve önerim; 50 gb datanız varsa global rom kurmanız ve asla custom rom işlerine girmemeniz. Yorulursunuz. Selametle..

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Hocam bu romda yüz tanıma var. Neden bu romu önerdim? Bu rom öncesi romlarda anx kamera yani miui benzeri kamera çalışmıyordu. Bu romun geliştiricisi sorunu çözdü ve artık bundan sonraki a11 romlarda şükür kameramız sağlam olacak. Özelleştirme konusunda bu rom a11 romlar içerisinde iyi bir yerde. yinede A10 kadar özelleştirme henüz hiç bir a11 romunda yok. Şimdilik denediğim en stabil a11 bu oldu diyebilirim.
hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bu akşam kuracağım romu yine detaylı bir şekilde deneyimlerimi ben de yazarım kurmak isteyenler için de faydalı olur hem

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bu akşam kuracağım romu yine detaylı bir şekilde deneyimlerimi ben de yazarım kurmak isteyenler için de faydalı olur hem

Rica ederim hocam. Beni tanıyan bilir, çok paylaşırım, çok az denemediğim rom olur ve çok az rom öneririm. Üstelik bu romda 2 gündür duruyorum. Ki beni tanıyan bunun ne kadar uzun zaman olduğunu da bilir :D

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Rica ederim hocam. Beni tanıyan bilir, çok paylaşırım, çok az denemediğim rom olur ve çok az rom öneririm. Üstelik bu romda 2 gündür duruyorum. Ki beni tanıyan bunun ne kadar uzun zaman olduğunu da bilir :D
hocam o hastalık gibi vallahi bende de öyle en az 20 kere bootloopa düşmüştür telefon şu 2 haftadır :D

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Ironsides hocam safetynet geçemedim hideprops yükleyip termuxtan işlem yaptım olmadı magisk hide yaptım yine olmadı daha sonra arcore modülünü indirdim corvus logosunda kaldı yeniden başlatırken datayı formatlayıp anca girebildim tekrar kuruyorum romu şuan safetynet için çözümünüz nedir?

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Hocam gappslı corvus arayüzünde google widgeti varmı pixellerde olduğu gibi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam gece ışığına bakarmisiniz, en son sorunluydu gece ışığı.

Son düzenleme:

palamut murat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
6
Hocam gappslı corvus arayüzünde google widgeti varmı pixellerde olduğu gibi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam gece ışığına bakarmisiniz, en son sorunluydu gece ışığı.
Gece ışığı sorunsuz çalışıyor hocam Google widgeti dediğiniz arama widgeti mi yoksa sol taraftaki haber akışı mı ikisi de mevcut

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Gece ışığı sorunsuz çalışıyor hocam Google widgeti dediğiniz arama widgeti mi yoksa sol taraftaki haber akışı mı ikisi de mevcut
Ana sayfada bulunan garabet şey . Paylaştığınız ekran resimlerinde görünmüyordu sormak istedim. Çünkü pixellerde kaldırmak için launcher değiştirmek zorunda kalıyoruz.

Üst Alt