Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
rehberde kişi ismi ni arattığımızda 2 kişi olarak çıkıyor sanırım birisi google rehber diğeri whatapp kişiler bunu nasıl normal hale getirebiliriz.
normalde kişilere girdiğimizde sağ üsteki 3 çizgiden girdiğimizde görünecek kişileri seç veya rehber ayarları çıkmıyor nasıl çözülebilir.
Bana da eşim hediye aldı redmi note 8 pro. Mi note 3 kullanıyordum daha önce. Açıkçası çok hevesli idim note 8 pro almak için eşim sürpriz yaptı almış bana. Telefon çok akıcı ve güzel aslında ancak bazı sıkıntılarım var. Vakıfbank mobil uygulamasından sıkça atıyor, oyun oynarken telefon internetinde mesela tenis clash ta mi note 3 gibi akıcı değil, brawl stars oynuyorum ve evdeki wifi bağlıyken hep çekmeme sorunu yapıyor wifi de mi sorun var diye mi note 3 ile denedim ama onda her hangi bir donma kasma yapmıyor. Bu telefonun islemcisinde mi bi sorun var anlamadım. Ohh iyi ki note 8 pro kullanmaya başladım diyemiyorum. Hediye olduğu için de mecbur kullanıyorum. Bu sorunlar sizlerde de var mı?
Bende wifi ve Vakıfbank atma sorunu yok. Cihazın işlemcisi mi note3 ile aynı marka değil o yüzden fazla ısınabiliyor. Belki fazla ısındığı için donmalar falan oluyordur.
Telefonu yeni aldım. 2-3 gündür kullanıyorum. Daha tam oturmadığını varsayarsak harika ekran süresi alıyorum. Bunu da merak eden varsa paylaşmak istedim. Bluetooth tüm gün bağlı,wifi günün %70'i açık %30'u mobil veri. Oyun oynamıyorum. Telefon genel itibariyle biraz ağır ve kalın fakat performans olarak sizi üzmez. Tam bir f/p cihazı.
Telefonu yeni aldım. 2-3 gündür kullanıyorum. Daha tam oturmadığını varsayarsak harika ekran süresi alıyorum. Bunu da merak eden varsa paylaşmak istedim. Bluetooth tüm gün bağlı,wifi günün %70'i açık %30'u mobil veri. Oyun oynamıyorum. Telefon genel itibariyle biraz ağır ve kalın fakat performans olarak sizi üzmez. Tam bir f/p cihazı.