- Adım
- galip
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 3
bu cihazı seçmemin sebeplerinden biri fiyat performans idi 2 ay kadar düşündüm mi9 t mi yoksa note 8 pro mu gm discovery II için çok uğraştım ki kendimin değildi oda mtk işlemcili o dönemlerde sanpdragon la arasında öyle bariz farklarda yoktu ama mtk cihazları üreten firmalarda arkasında durmuyordu ki bugünlerde hangi firma hangi işlemci ile üretirse üretsin ne kadar cihazlarının arkasında duruyor
arızaların çoğunluğunda kullanıcı hatalı bulunmuyormu cihazı kurtarmak için istesinler mi hesap önemli değil en azından cihaz çöp olmak yerine bişeyler yapılabiliyor
zamanımızda bir çok iş kolaylaşmışken mtk nın zorlukları hernekadarda iyileştirme yapılsada hala çok fazla en yakın rakibi yine aynı firmanın cihazı ve yaklaşık 700 tl fark var yok arkadaş illa note 8 olacak diyorsanız 600 tl daha az ödeyip snapdragonlu note8 alabilirsiniz performan yönünden yarı yarıya daha düşük mi 9 t snapdrağonluda sanki dahamı az sorunlu
beyler bayanlar dikkatinizi çekerim emsallerinden ucuz olduğu için seçiyoruz bu cihazları daha ucuzu olsa onu seçerdik bu performasa
124 parası ile bmw alınmıyor aldığımız şey bmw ye en yakın şey
iyi kötü diye tartışmak yerine çözümler ne ona odaklanın
arızaların çoğunluğunda kullanıcı hatalı bulunmuyormu cihazı kurtarmak için istesinler mi hesap önemli değil en azından cihaz çöp olmak yerine bişeyler yapılabiliyor
zamanımızda bir çok iş kolaylaşmışken mtk nın zorlukları hernekadarda iyileştirme yapılsada hala çok fazla en yakın rakibi yine aynı firmanın cihazı ve yaklaşık 700 tl fark var yok arkadaş illa note 8 olacak diyorsanız 600 tl daha az ödeyip snapdragonlu note8 alabilirsiniz performan yönünden yarı yarıya daha düşük mi 9 t snapdrağonluda sanki dahamı az sorunlu
beyler bayanlar dikkatinizi çekerim emsallerinden ucuz olduğu için seçiyoruz bu cihazları daha ucuzu olsa onu seçerdik bu performasa
124 parası ile bmw alınmıyor aldığımız şey bmw ye en yakın şey
iyi kötü diye tartışmak yerine çözümler ne ona odaklanın