- Adım
- alim
- Cihazım
- apple 11
- Konular
- 0
deneyelim
Arkadaşlar mi communitydede gördüm bende yaşıyorum bu güncelleme bana ota ile geldi ve yükledim yükledikten sonra nfcde bi sorun ortaya çıktı. şimdi, nfc ile bi işlem yapmak isteyince açıyorum nfcyi yaklaştırıyorum nfc bildirim tonu gelmeye başlıyor ve sürekli çalıyor ve kullandığım nfc uygulamalarındada sürekli kartı ayırmayın gibi benzer yazılar çıkıyor bu sorunu bu güncellemeden sonra yaşayan başkaları varmı ?
Avrupa romdan Global roma geçiş yapabilmeniz için Bootloader Kilidinizin açık olması gerekiyor hocam.bende pggeuıxm var bunu yüklesem sıkıntı olurmu
sizce ikisi arasında fark cokmu ve sonra bootloader kilitini geri kapatabilirmiyim bi sıkıntı olurmu acıık kalsa ?Avrupa romdan Global roma geçiş yapabilmeniz için Bootloader Kilidinizin açık olması gerekiyor hocam.
Bootloader kilidinizi istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.sizce ikisi arasında fark cokmu ve sonra bootloader kilitini geri kapatabilirmiyim bi sıkıntı olurmu acıık kalsa ?
Hindistan veya Endonezya ya geçmeyecekseniz ikisi arasında bariz fark yok.sizce ikisi arasında fark cokmu ve sonra bootloader kilitini geri kapatabilirmiyim bi sıkıntı olurmu acıık kalsa ?
endnazya tafsiye edermisiniz ne farkları varHindistan veya Endonezya ya geçmeyecekseniz ikisi arasında bariz fark yok.