- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Tamamdır hocamBrick oluyor cihaz
Bilmiyorum işe yarıyor olabilir
Tamamdır hocamBrick oluyor cihaz
Bilmiyorum işe yarıyor olabilir
Güç tuşuna uzun süre basınız, veya ses açma + güç tuşuna basınız.Merhabalar, 168 saatlik bekleme süresini aldım, daha sonra pc den telefon bağlantısını ayırdım fakat telefonun fastboot ekranı kapanmıyor. Kafayı yedirtti yahu nasıl kapatacağız bunu elli defa kapattım daha önceleri şimdi kapanmıyor.
Güç tuşuna uzun süre basınız, veya ses açma + güç tuşuna basınız.
168 saat boyunca güncelleme ve sıfırlama yapmayın.Teşekkür ederim, güç tuşuna uzun süre basmak yerine akla gelebilecek her kombinasyonu yaptım bi onu yapmamıştım 168 saat beklemesi kaldı şimdilik sağolun
168 saat boyunca güncelleme ve sıfırlama yapmayın.
Mi hesabından çıkış yapmayın.
Evet geliştirici seçeneklerinde hesap ekle yazısı çıkıyor ama hesap başarıyla eklendi yazısı çıktıktan sonra tekrar eklemenize gerek yoktur.Teşekkür ederim fakat anlamadığım şekilde, geliştirici ayarlarında ki mi hesap kısmında sürekli hesap ekle diyor. Halbuki zaten hesabı eklememiş olsak zaten mi unlock programında bu işlemi yapamazdım diye düşünüyorum. 168 saat yani 7 gün sonra hiç bir şey yapmadan direk bağlayıp pc ye unlock mu edeceğim ?
Evet geliştirici seçeneklerinde hesap ekle yazısı çıkıyor ama hesap başarıyla eklendi yazısı çıktıktan sonra tekrar eklemenize gerek yoktur.
168 saat sonunda cihazı Fastboot moduna alıp mi unlock ile tekrar başvuru yapın başka herhangi bir işleme gerek yoktur.